Η Σοφία Βούλτεψη στον Prisma 91,6

Την Τετάρτη 24/10 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Τσούτση ήταν η Σοφία Βούλτεψη.

Η Σοφία Βούλτεψη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός και μέλος της Βουλής των Ελλήνων εκλεγμένη με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών από το 2004. Διετέλεσε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Μέσων Ενημέρωσης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.Εργάστηκε στις ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες «Απογευματινή», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» και στα περιοδικά «Επίκαιρα», «Ιστορία», «Εικόνες», «Εγώ» και «Είναι», στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Διετέλεσε αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μέχρι την εκλογή της στη Βουλή των Ελλήνων.

Συζητήσαμε μαζί της για την πολιτική συγκυρία , ακούσαμε το σχόλιο της, και σκιαγραφώντας και αναλύοντας την επικαιρότητα.

Η κ. Βούλτεψη αναφερόμενη στην κυβέρνηση τόνισε ότι η χώρα κυβερνιέται από ” άχρηστους” πολιτικά ανθρώπους, με ιδεοληψίες που ξεπούλησαν την ”Μακεδονία” και στο επίπεδο της οικονομίας τα έχουν παραχωρήσει όλα στους δανειστές.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στις δηλώσεις του κοινοβ. εκπροσώπου των ΑΝΕΛ κ. Παπαχρηστόπουλου , για τον όποιο τόνισε ότι έπρεπε ήδη αν ο κ. Καμένος διαφωνούσε με την συμφωνία να τον είχε διαγράψει επειδή προτίθεται να την ψηφίσει και ότι η στάση Καμένου- Τσίπρα είναι ένα θέατρο του παραλόγου με μόνο στόχο την παραμονή στις καρέκλες τις εξουσίας.

Κλείνοντας ακούσαμε το σχόλιο και την άποψη της, για το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά το 2014 και πως οι πολίτες οδηγήθηκαν στην λύση του ΣΥΡΙΖΑ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.