Η Ρόδη Κράτσα υποψήφια Περιφερειάρχης με τη Νέα δημοκρατία -Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Την Ρόδη Κράτσα ανακοίνωσε  από το Δημαρχείο Κεφαλλονιάς ως υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ελπίζει στη στήριξη όλων στο πρόσωπο της κυρίας Κράτσα για να δώσουμε όπως είπε χαρακτηριστικά  έναν αγώνα με ομόνοια και ευπρέπεια με στόχο την αλλαγή του τόπου. «Είμαι σίγουρος είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι η κ. Κράτσα θα είναι εξαιρετική περιφερειάρχης για τα Ιόνια Νησιά».

Η κυρία Κράτσα από την πλευρά της  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.  Ξεκινάμε  από σήμερα, ημέρα του Αγιού όπως λέμε στα Ιόνια είπε η κ. Κράτσα έναν αγώνα με πολλές προκλήσεις . Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το κύρος της Περιφέρειας ώστε να έχει ισχυρή παρουσία και φωνή παντού ακόμα και στα κέντρα των ευρωπαϊκών αποφάσεων .

startmedia.gr

About Παναγιώτης Κουνιάκης 339 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

2 Comments

  1. Όσο περισσότερο κερματίσεις τον πολιτικό χώρο τόσομκαλύτερα νομίζεις ότι θα μάζέψεις κουκιά. Νομίζει όποιος θέλει να νομίζει.
    Αλλά ο κερματισμένος χώρος λειτουργεί ώς αρνητικό σπιράλ – επιταχυντή αρνητικό μάλιστα-
    για την αναγκαία συσπείρωση, ώστε τα κουκιά στην κάλπη να επαρκούν.

  2. Ο μεταφυσικός προσδιορισμός της πολιτικής σαν συλλογική πολιτική επιλογή της αντιπολίτευσης για το περιφερειακό επίπεδο αυτοδιοίκησις.
    Άντε ( Ά’ι’ντε) εις ανώτερα με αστρολογικές προβλέψεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.