Η Ράνια Σβίγκου στον Prisma 91,6


Την Παρασκευή 6/7 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τηλεφωνικά στην εκπομπής την Ράνια Σβίγκου.

Η Ράνια Σβίγκου είναι εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της πολιτικής γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος.
Συζητήσαμε μαζί της για την πολιτική επικαιρότητα, την κυβερνητική συνοχή μετά τους τριγμούς στους ΑΝΕΛ αλλά και τα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος οικονομικού προγράμματος.

Η κ. Σβίγκου τόνισε ότι η συνοχή της κυβέρνησης κρίθηκε και στην τελευταία συζήτηση στην βουλή και δεν υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα άλλωστε η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ θα ολοκληρωθεί με το τέλος της τετραετίας, επιπρόσθετα ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στην συζήτηση στη Βουλή μια άγνοια των οικονομικών στοιχείων και παρέμεινε προσκολλημένος σε μια καταστροφολογία που συνεχώς αναπαράγει.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.