Η Μικτή Χορωδία του «Ορφέα» περιοδεύει σε χωριά της ΛευκάδαςΟ Πρόεδρος και το Δ.Σ του “Ορφέα” με χαρά σας ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιηθούν μια σειρά εμφανίσεων της “Μικτής Χορωδίας” του Ομίλου σε εκκλησίες τριών χωριών της Λευκάδας. Θα εμφανιστούν στην Βασιλική, στην Καρυά, και στο Νυδρί χάρη στην ευγενική συγκατάθεση τόσο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας όσο και των κατά τόπους Ιερέων.

Στην απόφαση αυτή οδηγηθήκαμε αναλογιζόμενοι ότι το ευρύτερο κοινό του νησιού μας, εκτός των στενών ορίων της πόλης της Λευκάδας και των γύρω χωριών, δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει  πολιτιστικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Η πρώτη συναυλία της χορωδίας μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Βασιλική.

Η δεύτερη συναυλία το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Καρυάς. Η τρίτη συναυλία ορίσθηκε για την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 19.30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Νυδρί.

Προσκαλούμε το κοινό να παρακολουθήσει τις συναυλίες και ελπίζουμε ότι το εγχείρημα μας αυτό θα βρει ανταπόκριση και θα αποτελέσει την απαρχή και για άλλες πολιτιστικές δράσεις στην Περιφέρεια του νησιού.

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23010 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.