“Η κτηματική υπηρεσία εφάρμοσε το νομικό πλαίσιο στην παραλία “Μύλος”, το μήνυμα της συνάντησης κατοίκων με την υπηρεσία.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση κατοίκων του Αγίου Νικήτα στην Κτηματική Υπηρεσία με αναμενόμενα ωστόσο αποτελέσματα.

Το συμπέρασμα που βγήκε από την συζήτηση είναι ότι ο ιδιοκτήτης των τραπεζοκαθισμάτων εφαρμόζει το νομικό πλαίσιο που υπάρχει.

Όπως ειπώθηκε από την στιγμή που ο επαγγελματίας απευθύνθηκε στην ΕΤΑΔ Α.Ε και νοίκιασε τον παλιό Αιγιαλό, δεν θα μπορούσε η υπάλληλος να κάνει διαφορετικά, καθώς θα βρισκόταν κατηγορούμενη.

Η μόνη πιθανή λύση είναι η ΕΤΑΔ να ανακαλέσει την συγκεκριμένη σύμβαση κάτι που ομολογουμένως είναι πρακτικά δύσκολο και δεν αναμένεται να κάνει κάτι τέτοιο.

Το μόνο που θεωρητικά μένει είναι να υπάρξει πολιτική παρέμβαση για την συγκεκριμένη παραλία, ωστόσο και αυτό το ενδεχόμενο είναι δύσκολο, καθώς αυτή η πρακτική συμβαίνει εδώ και χρόνια και θα πρέπει να υπάρξουν πολύ ισχυρά επιχειρήματα.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.