Η επίσημη ανακοίνωση στήριξης της ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας στον Θοδωρή Σολδάτο


Ανακοίνωση  της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

« Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας στις 26-11-2018 ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφερειών  Πελοποννήσου ,  Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης ανακοίνωσε την στήριξη του κόμματός μας για την  υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή  κ. Θοδωρή Σολδάτου  ως επικεφαλής  ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το Δήμο Λευκάδας.

Ο κ. Θοδωρής Σολδάτος είναι ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της παράταξης μας, που υπηρέτησε και πρόσφερε πολλά στον Νομό Λευκάδας  .

Η βαθιά γνώση των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Λευκάδας, η πολύ θετική διαδρομή του στα κοινοβουλευτικά έδρανα για δύο θητείες, η καταξίωση του στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, η εμπειρία του, οι γνώσεις του καθώς και η αποτελεσματικότητά του , αποτελούν πολύτιμο εχέγγυο για την επιτυχία του στο Δήμο Λευκάδας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας στηρίζει ομόφωνα την υποψηφιότητά του, σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία αποτελούν ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση » .

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε αρωγοί στο έργο του.

Γραφείο τύπου

ΝΟ.Δ.Ε  Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25747 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Να ανακοινωθεί σύντομα ή και αμέσως το πρόγραμμα της παρατάξεως που κατέρχεται για τον Δήμο και μα συμπληρούται προοδευτικά επεξεργαζόμενο.Τις προτεραιότητες για τα δημοτικά θέματα αναλυτικά όσο γίνεται για μα ενημερωθούν οι πολίτες ψηφοφόροι.
    Και για τους πολίτες και για την υποψηφιότητα θάναι θετικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.