Η δημοσιογράφος Φωτεινή Λαμπρίδη στον Prisma 91,6 για το θέμα της ΑΕΠΙ


Στην εκπομπή στο ”ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91,6 φιλοξενούμενη ήταν η Φωτεινή Λαμπρίδη.

Η Φωτεινή Λαμπρίδη είναι δημοσιογράφος , ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός.

Η Φωτεινή Λαμπρίδη έχει εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Πόλις 88.6 , 105.5 στο Κόκκινο και στο ραδιόφωνο 24/7. Ως δημοσιογράφος έχει ασχοληθεί με το πολιτιστικό ρεπορτάζ και συνεργάζεται με την ενημερωτική ιστοσελίδα tvxs.gr , ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει αρχισυντάκτρια στο περιοδικό Δίφωνο . Ως στιχουργός έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες και ερμηνευτές όπως με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Χάρη Αλεξίου, τη Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη, τον Χρήστο Θηβαίο, τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τη Μελίνα Ασλανίδου, τους Occasional Dream, τον Μάκη Σεβίλογλου, Π. Παυλίδη κ.α.

Συζητήσαμε μαζί της για το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ , και την εισαγγελική έρευνα που έχει διαταχθεί προς την πρώην διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων. Η κ. Λαμπρίδη τόνισε για τις πρωτοβουλίες είχε πάρει η προηγούμενη διοίκηση του υπουργείου υπό το κ .Ξυδάκη αλλά και για τις ενέργειες της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Τέλος ανέφερε την άποψη του σωματείου ”Άσμα” για σύσταση νέου δημόσιου φορέα διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, που είναι και η πάγια διεκδίκηση από το μεγαλύτερο εύρος των δημιουργών προς την πολιτεία.

About Ομάδα Σύνταξης 27589 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.