Η Δέσποινα Κούρμπεη σας δίνει μικρές συμβουλές για ένα τέλειο χειμωνιάτικο μακιγιάζ


1. Ξεκίνα απλώνοντας τη βάση στο πρόσωπό σου με ένα πινέλο για κάλυψη μεγαλύτερης διάρκειας ή με τα δάχτυλά σου αν θέλεις να καλύψεις και την παραμικρή γωνία που μπορεί να σου ξεφύγει με το πινέλο.

2. Με ένα μολύβι φρυδιών γέμισε τα φρύδια σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά αλλά να γίνουν και πιο έντονα.

3. Πάρε μία μπεζ απαλή σκιά και με ένα πινελάκι άπλωσε λίγη στην περιοχή κάτω από τα φρύδια σου. Με το ίδιο χρώμα βάψε και τα βλέφαρά σου ενώ με μία λίγο πιο καφέ απόχρωση πέρνα την περιοχή πάνω από τα βλέφαρά σου και κάτω από τα φρύδια σου. Με μία γκρι σκιά βάψε την εξωτερική γωνία του ματιού σου (από την έξω μεριά του βλεφάρου μέχρι τη μέση του).

4. Βάλε eyeliner στο πάνω βλέφαρό σου είτε με υγρό eyeliner είτε με ένα μαύρο μολύβι ματιών. Μόλις τελειώσεις κάνε μία γραμμούλα με το eyeliner στην εξωτερική γωνία προς τα πάνω.

5. Βάλε μάσκαρα.

6. Με ένα σφουγγαράκι βάλε πούδρα σε όλο το πρόσωπό σου και ιδιαίτερα στην περιοχή Τ  που συνήθως γυαλίζει περισσότερο. Φρόντισε να βάζεις την πούδρα ταμποναριστά για είναι πιο καλυπτική και να κάνει καλύτερη δουλειά.

7. Άπλωσε λίγη μπρονζέ πούδρα κάτω από τα μάγουλά σου έτσι ώστε να φαίνεται ότι το πρόσωπό σου έχει καλύτερες και πιο έντονες γωνίες.

8. Βάλε στα μάγουλά σου με ένα πινέλο ρουζ σε μπορντό απόχρωση (μιας και μιλάμε για χειμερινό μακιγιάζ).

9. Όσο για τα χείλη σου, αν θέλεις κάτι απαλό και απλό για τα πρωινά βάλε ένα απαλό ροζ λιπ γλκος ενώ αν θέλεις κάτι πιο έντονο για τις βραδινές σου εμφανίσεις προτίμησε ένα σκούρο μπορντό κραγιόν.

Δέσποινα Κούρμπεη

Sconto Italiano Centro
Διεύθυνση: Ι. Καραβέλα 33, Λευκάδα 311 00
Τηλέφωνο: 2645 022377

About Ομάδα Σύνταξης 27393 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.