Η Γειτονιά της Ελλάδας μέσα από το Παλαιστρίνειο Ωδείο -VIDEO-

Η Γειτονιά Ελλάδος 1948-70,μεσα από τα τραγούδια των Χατζηδάκι-Τσιτσάνη, ξανά στις 20 Οκτώβρη, στο Φουαγιέ Ανοιχτού Θεάτρου,20:30, με διοργάνωση του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ.

Η Γειτονιά, σε κείμενα, σκηνοθεσία και ενοργάνωση της Δ/ντριας Ζωής Σκιαδά, άφησε ένα ηχηρό απόηχο επιτυχίας, τον Μάιο. Επαναλαμβάνεται, διαφορετική, εμπλουτισμένη, με εξαιρετικούς μουσικούς, μαθήτριες φωνητικής και επαγγελματίες όπως η υψίφωνος Βάσω Τσαρούχη και ο βαρύτονος Χρήστος Ραμμόπουλος.

Η Γειτονιά της Ελλάδος θα αφηγηθεί, μουσικά, θεατρικά και χορευτικά, την ιστορία της φτωχής και πονεμένης μεταπολεμικής Ελλάδος, που ξαναγεννιέται και δημιουργεί μέσα από τα τραγούδια δύο μεγάλων συνθετών Χατζηδάκι-Τσιτσάνη.​

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18226 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.