Η Βιβιάννα Βαρδή σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα στον Prisma 91,6


Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο η δημοσιογράφος Βιβιάννα Βαρδή.

Σύμφωνα με την άποψη της έχουμε μπει σε μια προεκλογική περίοδο, ωστόσο στην πορεία θα δούμε και άλλα πράγματα και ενδεχομένως κάποια πρόσωπα που μπορεί να ακούσουμε τώρα, ενδεχομένως αργότερα να έχουν αλλάξει οι συνθήκες και τα πράγματα, λέγοντας  ότι τον Μάρτιο θα έχουμε πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει και τι θα γίνει στο τέλος.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μπάμπη  Καλού και την μακροσκελή του ανακοίνωση, είπε ότι η είδηση ήταν στο τέλος , καθώς εκτός  από τους δημοσιογράφους που διάβασαν κάθε λέξη, πολλοί από τους αναγνώστες παρέκαμψε κομμάτια για να δει τι θέλει να πει στο τέλος ο κύριος Καλός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυρίας Βαρδή, ο ίδιος εδώ και πολύ καιρό έχει εξασφαλίσει το ναι κάποιων ανθρώπων για να ενταχτούν στο ψηφοδέλτιο του, καθώς το γεγονός ότι δεν θέλησε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους μέσω μιας συνέντευξης τύπου, για να τεθούν και ερωτήματα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρίσκεται σε διεργασίες με κάποιους ανθρώπους και αυτό είναι λογικό.

“Χρειάζεται να διευκρινίσουμε ωστόσο, ότι ο κύριος Καλός δεν είναι παρθενογένεση και δεν εμφανίστηκε ξαφνικά για να διεκδικήσει την υποψηφιότητα του στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει δοκιμαστεί και σαν δημοτικός σύμβουλος, απλά θεώρησε ότι είναι η σωστή ώρα να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Αυτό είναι μια άλλη παράμετρος, αλλά έχει εκτεθεί στην Λευκάδα και έχει ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών μας, ξέρει τον χώρο της αυτοδιοίκησης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος.”

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία και την επιλογή του κυρίου Σκιαδαρέση να  ανακοινώνει προτάσεις , είπε ότι δεν είναι κακό κάποιος να το κάνει, ωστόσο διευκρίνισε ότι αυτός που καταθέτει προτάσεις δεν σημαίνει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά δημοτικός σύμβουλος.

Το ρεπορτάζ συμπίπτει στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επικεντρωθεί στον κύριο Σολδάτο και έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες στήριξης.

Μάλιστα είπε ότι σε τοπικό επίπεδο δεν έχει γίνει καμία κίνηση για να ζητηθεί η άποψη των στελεχών του κόμματος, καθώς ο κύριος Σολδάτος είναι μια πολύ ισχυρή επιλογή για την Νέα Δημοκρατία, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι ο κύριος Σκιαδαρέσης στο τέλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Σολδάτου.

Όσον αφορά τον Βασίλη Αραβανή, είπε ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι υποψήφιος ξανά, ίσως δεν είναι, όμως είναι ο άνθρωπος που έχει κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση όλο αυτό τον καιρό που εκπροσωπούσε την Νέα Δημοκρατία στο δημοτικό συμβούλιο, έχει κρατήσει μια στάση πολιτισμού σε επίπεδο κριτικής και δεν γνωρίζει αν θα θέλει να είναι υποψήφιος με τον κύριο Σολδάτο και αυτό θα το δούμε στην πορεία.

Ο κύριος Αραβανής και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στήριξε μια κατάσταση, αν και ήξερε ότι θα δυσκολευόταν πολύ να κλείσει ψηφοδέλτιο και αυτό φάνηκε σε κάποιο βαθμό.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Μάκη Μελά, υπογράμμισε ότι ο κύριος Μελάς ξέρει πολύ καλά αυτοδιοίκηση, είτε είναι υποψήφιος είτε όχι και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο κύριος Μελάς θα έκανε ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα, όμως επειδή βγήκε ο κύριος Καλός και συζητάμε για αυτόν, επειδή ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό θα το καθυστερήσει, λέγοντας ότι η αίσθηση της είναι ότι θα κατέβει στις εκλογές.

Επίσης είπε ότι έχει κάνει επαφές με ανθρώπους των οποίων έχει εξασφαλίσει την στήριξη, ωστόσο δεν ξέρουμε αν στο τέλος αν θα αποφασίσει να φτιάξει ψηφοδέλτιο λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Γληγόρη, η Βιβιάννα Βαρδή εκτίμησε ότι θα αυξήσει το εκλογικό του ποσοστό.

Σε ότι αφορά τον κύριο Γληγόρη είπε ότι η πρώτη φορά ήταν διερευνητική για όσους τον ψήφισαν, ωστόσο είχε και έχει μια δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς κυρίως σε θέματα που άπτονται του επαγγέλματος του είναι πολύ καλά διαβασμένος και πολλές φορές εκνευρίζει τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Ωστόσο το ερωτηματικό είναι το ποιους θα βάλει στο ψηφοδέλτιο του και πόσο φρέσκοι θα είναι, καθώς μπορεί να παρασυρθεί και βάλει ανθρώπους που δεν είναι τόσο φρέσκοι. Θα δούμε το ψηφοδέλτιο του για να δούμε τι θέλει να κάνει και αν είναι στην ίδια γραμμή με αυτήν που κατέβηκε υποψήφιος.

Η όποια ήττα του οποιαδήποτε δημάρχου που στηρίζεται από κάποιο κόμμα ανέφερε, θα έχει αντίκτυπο και στις Εθνικές εκλογές που θα ακολουθήσουν, λέγοντας πως αν για παράδειγμα χάσει τις εκλογές ο κύριος Σολδάτος θα υπάρχει ένας αντίκτυπος, το ίδιο και για τον κύριο Δρακονταειδή.

Η Βιβιάννα Βαρδή ανέφερε ότι σε επίπεδο Περιφέρειας ο κύριος Χαλικιάς θα είναι και πάλι υποψήφιος  και αυτό είναι σίγουρο, ωστόσο δεν ξέρει αν ο χώρος από τον οποίο προέρχεται είναι και αυτό θα το δούμε στην πορεία.

Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων, έχει κάνει δουλειά  η οποία δεν φαίνεται γιατί είναι χαμηλών τόνων, ωστόσο το δικαιούται να είναι ξανά.

Όσον αφορά την Νέα Δημοκρατία παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το ποιον θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία  καθώς το ότι ακούγεται ο κύριος Καρβούνης, πιστεύει ότι δεν ισχύει γιατί το όνομα του έχει καεί και θα είναι κάτι άλλο.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.