Η αποκατάσταση της αλήθειας για το Α’ δημοτικό σχολείο και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις


Σήμερα λάβαμε μέσω e-mail την «καταγγελία» για την μη πραγματοποίηση της σχολικής εορτής στο Α δημοτικό σχολείο Λευκάδας, η οποία και είχε κοινοποιηθεί τόσο στα μέσα ενημέρωσης, στον Βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά, στον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο, καθώς και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων.

Δεν σας κρύβουμε ότι μας έκανε εντύπωση η κοινοποίηση της σε ιστοσελίδα ακραίου Εθνικιστικού περιεχομένου, αλλά επειδή στο τέλος γινόταν η αναφορά «Γονείς-Κηδεμόνες του Α δημοτικού σχολείου την δημοσιεύσαμε.»

Ωστόσο με αφορμή σχόλια, κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής μου εκπομπής στον Prisma 91,6, ότι η εν λόγω επιστολή δεν εκφράζει όλους τους γονείς,  καθώς κάποια μεμονωμένα άτομα, κάναμε ρεπορτάζ  και η αλήθεια  είναι διαφορετική από το ύφος της επιστολής.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε,  το Α δημοτικό σχολείο εκκλησιάστηκε κανονικά την περασμένη Παρασκευή, ενώ, όλα τα τμήματα συμμετείχαν και  σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης, για την Γέννηση και Βάφτιση του Χριστού με την ματιά των Λευκαδίων Αγιογράφων…

 

Τάξη  του σχολείου είναι στα Τρίκαλα στο Μύλο των Ξωτικών, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη εκδήλωση bazaar, καθώς  θα προηγηθούν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Δευτέρα Τάξη στο σχολείο, με το σχολείο να είναι πλήρως εναρμονισμένο στο πλαίσιο της θρησκευτικής κατάνυξης.

 

Ως prismaradio.gr και Lefkadatoday.gr ζητάμε συγνώμη για την δημιουργία εντυπώσεων και την τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προέκυψε στο σχολείο, ενώ παράλληλα θα κατεβάσουμε την εν λόγω ανακοίνωση, καθώς προφανώς είχε στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Π.Κ

About Ομάδα Σύνταξης 27527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.