Ευχαριστήριο Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Λευκάδας…


Ευχαριστήριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27-01-2018 η κοπή πίτας του συλλόγου μας. Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και διασκεδάσαμε μέχρι το πρωί στα μουσικά μονοπάτια της παράδοσής μας, μέσα σε ένα ζεστό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα τους δυο ιερείς που έκοψαν την πίτα μας, τον πατήρ Βασίλειο Κακλαμάνη και τον πατήρ Παναγιώτη Λάζαρη. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον κ. Σπύρο Σκλαβενίτη, δάσκαλο του χορευτικού μας, καθώς και σε όλους εκείνους που βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτή η γιορτή. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσία τους και όλους τους χορηγούς μας για την προσφορά τους. Τέλος να ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, τον Λαογραφικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών “Χάονες” και την αδελφότητα Βαγκαλιατίου “Άγιος Δονάτος” που εδρεύουν στην Αθήνα.

Ο σύλλογός μας με εργατικότητα και προσήλωση συνεχίζει να εργάζεται στους στόχους του αναδεικνύοντας το πολιτιστικό κομμάτι της πατρίδας μας.

                                                                                                         Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25627 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.