Ευχαριστήριο στην Axion Hellas-Φωτό από τις δράσεις στον Κάλαμο


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας, όλων των κατοίκων του Καλάμου αλλά και προσωπικά την Axion Hellas για τη δράση της το διήμερο 9 και  10 Μαρτίου 2018 στο νησί μας.

Ειδικότερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της οργάνωσης κ. Πατέρα, τους ειδικούς ιατρούς και το βοηθητικό προσωπικό της οργάνωσης για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν στους δημότες αλλά και τη σημαντικότατη πολιτιστική εκδήλωση μέσα από την οποία τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με εκπαιδευτικά παιχνίδια και μαθήματα τοξοβολίας ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν για ευαίσθητα κοινωνικά θέματα όπως ίντερνετ και παιδιά, διατροφή και παιδιά, σεξουαλική βία και παρενόχληση.

Για ακόμη μια φορά η Axion Hellas αποδεικνύει έμπρακτα ότι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνει, υπερπηδώντας τα εμπόδια, να σταθεί και να στηρίξει πολυεπίπεδα με υπευθυνότητα και ανθρωπιά την κοινωνία και ιδιαίτερα τους πολίτες που μένουν μόνιμα σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Η δραστηριότητά σας προκαλεί αίσθημα ασφάλειας, αισιοδοξίας και ελπίδας ενώ απομακρύνει το αίσθημα της απομόνωσης.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σας.

Εις το επανιδείν.

Με εκτίμηση,

Γιανννιώτης Οδυσσεάς
Αντιδήμαρχος Καλάμου

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.