Ευχαριστήριο μήνυμα του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του  Δήμου  Λευκάδας

Τα  παιδιά  και  οι  οικογένειές  τους,  το  προσωπικό  και  η  Διοίκηση του  Κέντρου  Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών  ΜΕ  Αναπηρία  (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του  Δήμου  Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά,

  • την κύρια Βρεττού Αθηνά και τον Όμιλο Επιχειρήσεων της, «Αυθεντική Έννοια» που για ακόμη μια φορά προσέφερε ατομικά δώρα για τις Αγιες μέρες του Πάσχα.
  • Τους Κυρίτση Σ.-Λιβιτσάνου Μ. και το κατάστημά τους «PROFI” τεχνικό S/M, για το ίδιο ακριβώς λόγο.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι πάντα δίπλα στους ωφελούμενους μας και είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουμε γι’ αυτούς.

  • Το κατάστημα “La Piazza” café για την χορηγία σε μπλουζάκια για τις προπονήσεις των αθλητών του κέντρου για τους επερχόμενους πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics.

Τους ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και καλές δουλειές!

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18226 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.