Ευχαριστήριο Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου ΛευκάδαςΕυχαριστήριο Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Λευκάδας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, θέλουμε να  εκφράσουμε τις θερμές  μας ευχαριστίες στην Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Μπενέκη Χριστίνα και στον Επίκουρο Καθηγητή κ. Παλαμά Στέργιο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων,  που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν θετικά και μέσα από μία εποικοδομητική συνεργασία συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της έρευνας του άρθρου “Χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού και του κλάδου εστίασης στη Λευκάδα”, προετοιμάζοντας και συγγράφοντας το εν λόγω άρθρο για το  ΚΓ’ Συμπόσιο ” Λευκάδα και Τουρισμός 1950-2018″ της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών.

Η μελέτη αυτή αποτελεί συνέχεια στην αγαστή διαχρονική συνεργασία του Επιμελητηρίου Λευκάδας με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Η συμβολή  σας και η εν γένει προσπάθεια σας συνεισέφεραν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της επιστημονικής γνώσης και έρευνας στον επιχειρηματικό κόσμο της Λευκάδας για τον κοινό μας στόχο που είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας την οποία το Επιμελητήριο Λευκαδας υπηρετεί.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22335 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.