Ευχαριστήριο “Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης Εργαζομένων”ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας ευχαριστεί όλο το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό,διοικητικό) του Νοσοκομείου,  του Κέντρου Υγείας Βασιλικής και του Κέντρου Ημέρας που τίμησε τους υποψηφίους της με την ψήφο τους και συνέβαλε στο θετικότατο, για την Κίνησή μας, αποτέλεσμα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και θα λειτουργήσουμε στο νέο Δ.Σ. με γνώμονα τη στήριξη και την ενότητα του συνόλου του προσωπικού, διαφυλάσσοντας και προωθώντας τα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά του συμφέροντα.

Λευκάδα, 02/11/2018

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.