Ευχαριστήρια ΕΕΕΕΚ Λευκάδας


 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Τεχνικό Super Market “PROFI” (Λιβιτσάνου Μ. –Κυρίτσης Σ. Καλιγόνι – 31100 Λευκάδα, τηλ. 26450-26062) για τα δώρα που προσέφερε στους μαθητές του Σχολείου μας στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων μας εκδηλώσεων.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

 

 

 

ΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Σε αυτήν την δύσκολη εποχή που διανύουμε, οι ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων είναι πολλές και το έργο σας παραπάνω από πολύτιμο.                                  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αρωγή σας σε μαθητές του σχολείου μας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

 

 

 

ΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Εκ μέρους του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την χρηματική δωρεά σας προς το σχολείο μας ύψους 50 € (Πενήντα Ευρώ), με αριθμό Πράξης 5/10-01-2018.

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

 

 

 

ΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Υπεραγορά Κρεάτων «Παπαμάνος» (8ης Μεραρχίας & Κουτρουμπή γωνία – Λευκάδα τηλ.: 26450 23812) για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σχολείου μας.

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

 

 

 

ΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.