Ευτύχης Ζουριδάκης: Το ΥΠΟΜΕΔΙ θα έπρεπε ήδη να έχει επισκεφτεί την Λευκάδα και να υποδείξει λύση, καθώς έχει την χρηματοδότηση.


Στην τοποθέτηση του για τον δρόμος της Απόλπαινας στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14-03-2018, ο δημοτικός σύμβουλος Ευτύχης Ζουριδάκης  ζήτησε να παραμείνει ανοικτός ο δρόμος της Απόλπαινας και να γίνεται η διέλευση με την ευθύνη των οδηγών, όπως και σε άλλες περιπτώσεις στο νησί.

Μάλιστα όπως  είπε δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο τόσο από το ΙΓΜΕ, αλλά και το ΥΠΟΜΕΔΙ, καθώς το ΥΠΟΜΕΔΙ  θα έπρεπε να έχει έρθει στην Λευκάδα με γεωλόγους, να δει το πρόβλημα, να κάνει μελέτες και να πάρει μια απόφαση.

“Μιλάμε  με υποθέσεις, ενώ πρέπει να μιλάμε με επίσημα στοιχεία, καθώς το Νταμάρι, μπορεί να πέσει αύριο, αλλά και ποτέ, όπως πολλά άλλα σημεία του νησιού.”, ανέφερε.

“Η επίσημη απάντηση πρέπει να έρθει από το ΙΓΜΕ-ΥΠΟΜΕΔΙ, με το δεύτερο να υποδεικνύει πώς να γίνει ο δρόμος καθώς έχει και την χρηματοδότηση.

Ωστόσο αυτά τα έργα είναι χρονοβόρα, καθώς μετά από τρία χρόνια από τον σεισμό δεν έχει παραδοθεί κανένας δρόμος, καθώς οποιαδήποτε πρόταση του είναι χρονοβόρα”,  λέγοντας ότι πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία της παράκαμψης άμεσα.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27498 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.