Επιμελητήριο Λευκάδας: “Στο Λιμάνι πρέπει να υπάρχουν κανόνες και τάξη”


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης: “Στο Λιμάνι πρέπει να υπάρχουν κανόνες και τάξη-Χωροθέτηση εγκατάστασης για το πλοίο που συνδέει τη Λευκάδα με την Κέρκυρα και τους Παξούς.’’

‘’Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λευκάδας με την Κέρκυρα και τους Παξούς, δημιουργεί νέες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όμως είναι ότι η προσέγγιση και η αναχώρηση ενός πλοίου από το λιμάνι της Λευκάδας έχει κανόνες.

Και ο πιο βασικός κανόνας είναι να γίνεται σε καθορισμένη και χωροθετημένη εγκατάσταση.

Πριν από λίγες ημέρες, έκπληκτοι όλοι είδαν το συγκεκριμένο πλοίο να προσεγγίζει στο Κάστρο για να αποβιβάσει τους επιβάτες που είχαν προορισμό τη Λευκάδα. Και αυτό γιατί η θέση στην οποία θα έπρεπε να προσεγγίσει ήταν κατειλημμένη από άλλα σκάφη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες να περπατήσουν κάτω από τον καυτό ήλιο τραβώντας και τις βαλίτσες τους για πάνω από 2 χιλιόμετρα μέχρι την πόλη,  εικόνα απαράδεκτη και τριτοκοσμική.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι και κυρίως το Λιμενικό Ταμείο είναι ότι στο λιμάνι πρέπει να υπάρχουν κανόνες και τάξη.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λευκάδας με την Κέρκυρα και τους Παξούς συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού και πρέπει να γίνεται με τους κανόνες που επιβάλλονται.

Δηλαδή σταθερό χώρο πρόσδεσης και συνθήκες ασφάλειας για όλους.’’

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20584 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.