Επιμελητήριο Λευκάδας: «Δίκτυο συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία των Λευκαδίων της Αθήνας για την προβολή της Λευκάδας..Επιμελητήριο Λευκάδας: «Δίκτυο συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία των Λευκαδίων της Αθήνας για την προβολή της Λευκάδαςλ-Έρχεται μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου.’’
Διαδοχικές συναντήσεις με τα παροικιακά σωματεία Λευκαδίων της Αθήνας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης, στα γραφεία του φορέα.
Συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος «η ΑΡΈΤΟΥΣΑ» κ. Τρύφωνα Ζαχαρόπουλο, που εκπροσωπεί ένα σύλλογο με τον οποίο υπάρχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.
Ακολούθησε η συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος -Αθήνας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρακα Όλγα, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κατωπόδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάλφας Σωτήρης. Αντικείμενο της συνάντησης το έργο του συλλόγου που προάγει την παράδοση και τον πολιτισμό της Ορεινής Λευκάδας, καθώς και η αναζήτηση κοινών πεδίων συνεργασίας με το Επιμελητήριο με στόχο την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Ορεινής Λευκάδας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης αναφερόμενος στις δύο αυτές συναντήσεις επισημαίνει:
‘’Η Λευκάδα πρέπει να δημιουργήσει αλλά και να ενεργοποιήσει ένα Δίκτυο Συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία και τους συλλόγους των Λευκαδίων της Αττικής.
Υπάρχουν σύλλογοι με ξεχωριστή δράση και προσφορά που μπορούν να κινητοποιηθούν και να συμβάλουν στην προβολή της Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού σε συνεργασία με το Δήμο και τους τοπικούς φορείς.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε πολύ λίγο καιρό θα ανακοινώσει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα παροικιακά σωματεία και οι σύλλογοι των Λευκαδίων της Αττικής.’’

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

l

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.