Επεισοδιακή σύλληψη θαμώνα σε γνωστό κατάστημα στο Νυδρί Λευκάδας


Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών του Α.Τ Ελλομένου  και πολίτη πραγματοποιήθηκε το ξημέρωμα της Πέμπτης σε γνωστό κατάστημα στο Νυδρί, με αποτέλεσμα   την.. επεισοδιακή  σύλληψη καθώς και καταδίκη του πολίτη.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι ο Μ.Ν εισήλθε στο κατάστημα εξυβρίζοντας  και απειλώντας  τόσο τον ίδιο όσο και τους θαμώνες του μαγαζιού για άγνωστο λόγο.

Πραγματοποιήθηκε συμπλοκή μεταξύ του ιδίου και των αστυνομικών, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον  δεσμεύσουν, οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη και του επεβλήθη η ποινή καθείρξεως τεσσεράμισι ετών χωρίς αναστολή για αντίσταση, εξύβριση, απειλή κατά των αστυνομικών αρχών.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26214 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.