Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου το  μεσημέρι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια του κύκλου επισκέψεων και επαφών που έχει προγραμματίσει στα Ιόνια Νησιά. Τον κ. Οικονόμου υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σκληρός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γαζής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Αρματάς, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Κατωπόδης και τα μέλη του Δ.Σ. του φορέα κ. Άγριος και κ. Λιβιτσάνος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς Αθανάσιος,  ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας κ. Βεργίνης Ξενοφών, o πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρος, ο Τομεάρχης Ν.Δ. για την Λευκάδα κ. Ανδριόπουλος Ιωάννης, ο  πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Γρηγορόπουλος Ιωάννης, , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Παπαχρήστος Βασίλης, και η πρώην υποψήφια Βουλευτής κα Γεωργία Αυγερινού.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα  και τα εμπόδια που το κράτος δημιουργεί καθημερινά στην επιχειρηματικότητα αλλά και στον τουρισμό. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης και στην έλλειψη υποδομών στο νησί μας που αναμφισβήτητα θέτει σημαντικά εμπόδια στη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση, διεύρυνση και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσίασε και ανέλυσε τις δυσλειτουργίες του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού που πηγάζουν από τις ελλείψεις αυτές, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.