Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στην Λευκάδα


Ο Τομέας Υγείας με τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ συνεχίζει τον κύκλο επισκέψεων και επαφών στα Ιόνια Νησιά και στην Ήπειρο το επόμενο διάστημα. Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 θα υπάρξει επίσκεψη στον νομό Λευκάδος.

Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις. Γι’ αυτό το λόγο θα επισκεφθούμε και τα 128 δημόσια νοσοκομεία της χώρας!

Πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο και τον Μάιο να διοργανώσει τέσσερα (4) Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Λευκάδα είναι το εξής:

9.00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος

10.00 Επίσκεψη στο νέο Νοσοκομείο Λευκάδος

10.30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκάδος

11.30 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος

12.30 Συνάντηση με το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδος

13.30 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Λευκάδος

14.00 Συνάντηση με τον πρόεδρο των Ενοικιαζομένων Δωματίων & με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδος στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

15.00 Συνάντηση με το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδος

18.00 Συνάντηση με το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λευκάδος-Πρεβέζης

19.15 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

20.00 Νομαρχιακή Συνέλευση για απολογισμό επίσκεψης και προγραμματισμό του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Λευκάδος, που θα διεξαχθεί στις 22/5/2018

( Η Ν.Ο.Σ. θα γίνει στα Γραφεία της ΝΟΔΕ, Φιλαρμονικής 9 ).

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.