Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στο νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε την Πέμπτη 08/03/2018 επίσκεψη στο Νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Προεδρεύοντα του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γρηγόρη Σταύρο και τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λευκάδας.

Ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τον υπεύθυνο εργολάβο κ. Ηλιαδάκη Λουκά και τον επιβλέποντα Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Κουτσογιαννάκη Δημήτριο ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για το ακριβές χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στη σύσκεψη που ακολούθησε με τον κ. Ηλιαδάκη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών καθώς και για το υψηλό επίπεδο υποδομών που θα παρέχει το νέο Νοσοκομείο.

Σχετικά δε με κάποια μικροπροβλήματα που απαιτούν λύση ώστε το νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας να παραδοθεί εκτός από έγκαιρα και εντός των προδιαγραφών κατασκευής, υποσχέθηκε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την επίλυση αυτών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.