Επίσκεψη Δημάρχου Λευκάδας στον Σύβρο


Λευκάδα 7-8-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΒΡΟ

 

Τον Σύβρο επισκέφτηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Περδικάρη, Κωνσταντίνο Σέρβο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Ευάγγελο Χαλικιά.

Παραβρέθηκαν στην εξαιρετική εκδήλωση-συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σύβρου «Αντελικός» και του Δήμου Λευκάδας «Φιλοξενία» που ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη και τιμούσε τη μνήμη της τελευταίας μαμής του χωριού.

Επίσης επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του χωριού που δημιουργήθηκε  πρόσφατα από τον Σύλλογο «Αντελικός». Το Μουσείο αυτό είναι αφιερωμένο στην αγροτική ζωή του χωριού και είναι γεμάτο με χειρωνακτικά εργαλεία, σκεύη εποχής, είδη λαϊκής τέχνης και αντικείμενα της καθημερινότητας.

Συγχαίρουμε τους κατοίκους του Σύβρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αντελικός» για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22335 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.