Επίθεση Δρακονταειδή σε όσους γράφουν ότι ο Δήμαρχος έκλεισε τον δρόμο της Απόλπαινας: “Αν ξαναγραφεί κάτι τέτοιο θα οδηγηθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου. “


Προειδοποίηση και σε καθηγητές που αντί όπως είπε να κάνουν μάθημα παραπληροφορούν για τα έργα του Νέου Νοσοκομείου.

 

Ενημέρωση για την έκθεση του ΙΓΜΕ έκανε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 23-03-2018 ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

Ο δήμαρχος ανέγνωσε τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης,  καθώς και τα συμπεράσματα, με την έκθεση να αναφέρει  ότι επειδή σε ενδεχόμενη μελλοντική απόσπαση υλικών μπορεί να επηρεαστεί η επαρχιακή οδός με συνέπεια τη μη ασφαλή διέλευση, προτείνονται συγκεκριμένες παρεμβάσεις όπως   η μετατόπιση της χάραξης, καθώς και η  κατασκευή στεγάστρου από σκυρόδεμα,  ωστόσο όποια λύση προκύψει θα επιλέγει μετά από σχετική μελέτη.

Όπως είπε, από την σχετική έκθεση τεκμηριώνεται η επικινδυνότητα του δρόμου, ενώ αναφερόμενος  στην  συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα κύριο Δέδε,  είπε ότι εκεί τον ενημέρωσαν για το θέμα της προσωρινής λύσης που υπηρεσία του δήμου κατέληξε, ενώ εξασφάλισαν  χρηματοδότηση για το κυρίως έργο, η οποία θα κυμανθεί στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ανάλογα με το έργο που θα επιλεγεί να γίνει.

Επίσης είπε ότι  στην σκέψη του Υπουργείου  έχει μεγαλύτερη πιθανότητα η λύση του πλακοσκεπούς τούνελ, ωστόσο αυτό θα οριστεί από τις τεχνικές υπηρεσίες.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Λευκάδας και αναφερόμενος σε  δημοσιεύματα, είπε ότι με συστηματικό τρόπο λέγεται ευθέως ότι ο δήμαρχος έκλεισε το δρόμο.

“Θέλω να απαντήσω λοιπόν στους δημοσιογράφους των New York Times στη Λευκάδα, ότι δεν γνωρίζουν ούτε από πού βγαίνει ο ήλιος,  και αν κάτι τέτοιο ξαναγράφει θα οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.”  Μάλιστα Τους κάλεσε να είναι περισσότερο προσεκτικοί αν θέλουν να κάνουν ενημερώσεις πολίτες.

Όσον αφορά τις εργασίες για το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του αγωγού που γίνεται στην παραλία της Λευκάδας και προφανώς έχει οχλήσεις πολίτες, είπε ότι πάλι δημοσιογράφοι γράφουν διάφορα, με το πιο πρόσφατο ότι  το έργο σταμάτησε.

Όπως ανέφερε, δεν γνωρίζει από πού παίρνουν την υπεύθυνη ενημέρωση, προφανώς από το καφενείο της γειτονιάς τους, ωστόσο ενημερώνουμε τους πολίτες είπε ότι το έργο προχώρησε με εντατικούς ρυθμούς,  ο εργολάβος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, λέγοντας ότι η συμβατική υποχρέωση που έχει  με βάση τη σύμβαση είναι  να τελειώσει το έργο τον Ιούνιο, ωστόσο το έργο πάει με χίλια.

Μάλιστα το πιο δύσκολο κομμάτι του και μέσα σε συνθήκες βροχοπτώσεων. Αυτοί οι εγκέφαλοι που γράφουν ότι έχει σταματήσει το έργο, τους ενημερώνουμε  ότι το έργο εκτελείται κανονικά, ακόμα και σήμερα σε συνθήκες βροχής.

Ο εργολάβος θα δουλέψει και την επόμενη εβδομάδα και θα ξεκινήσει μετά του Θωμά για να αναπληρώσει το πιο δύσκολο κομμάτι, από εκεί που έχει σταματήσει μέχρι τότε taste and coffee.

Επίσης κάλεσε όσους φαντασιώνονται αυτά που γράφουν, να αποκαταστήσουν την αλήθεια, αν δεν το κάνουν είπε,  σημαίνει ότι συνεχίζουν να ψεύδονται, λέγοντας ότι αυτή η αναφορά δεν αφορά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κλείνοντας είπε ότι εκτός από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν μπει στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης και καθηγητές, λέγοντας ότι δεν μπορεί να λέγεται  την ώρα που πρέπει να κάνουν μάθημα ότι το έργο του νοσοκομείου έχει σταματήσει ενώ δουλεύει με φουλ ρυθμούς.

“Αν νομίζουν ότι θα καθόμαστε να τους κοιτάμε, να ξέρουμε ότι σύντομα θα πάρουν την απάντησή τους, καθώς το παιχνίδι χοντραίνει. ”

 

About Ομάδα Σύνταξης 28452 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.