Εορτασμός 25ης Μαρτίου Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων η “ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ”


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.

 

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων η “ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ”, ως  ενεργό κύτταρο τόσο της Ηλιούπολης, όσο και της Λευκάδας, με ιδιαίτερο αίσθημα τιμής και ευθύνης απέναντι  στην ελληνική ιστορία   πήρε  μέρος στο φετινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ηλιούπολης.

Αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Ευάγγελος Γεωργάκης με αντιπροσωπεία του Συλλόγου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στη συνέχεια νέες και νέοι από τα τμήματα του Συλλόγου, φορώντας την παραδοσιακή λευκαδίτικη φορεσιά με επικεφαλής το δάσκαλο της χορωδίας και του χορευτικού κ. Πέτρο Μήτσου συμμετείχε στην παρέλαση.  Έτσι τιμήσαμε όλους όσους αγωνίστηκαν για  τα ύψιστα ιδανικά.

Η εμφάνιση του Συλλόγου μας ήταν αντάξια του ονόματός του και τα σχόλια που απέσπασε ήταν ιδιαίτερα θετικά!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.