Εξώδικη διαμαρτυρία Ιωάννη Μιχαηλίδη σε Σωτήρη Σκιαδαρέση με κοινοποίηση Energy Media Group


Με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία του πρώην συνεργάτη του Επιμελητηρίου Ιωάννη Μιχαηλίδη προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση που κοινοποιήθηκε στην εταιρεία μας και κατόπιν επιθυμία της πληρεξούσιας δικηγόρου  ανακοινώνουμε ότι ανά πάσα στιγμή το θελήσει ο κύριος Σκιαδαρέσης μπορεί να δηλώσει όσα αναφέρονται σε αυτήν τόσο στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Prisma 91,6, όσο και τις ιστοσελίδες, www.prismaradio.gr και www.lefkadatoday.gr.

Επίσης επισυνάπτουμε το ηχητικό απόσπασμα όπως διαβάστηκε από το απογευματινό μαγκαζίνο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουνιάκη.

 

 

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Του Ιωάννη Μιχαηλίδη του Δημητρίου, κατοίκου Αμαρουσίου Αττικής, οδός …….., με ΑΦΜ: …….της Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου.

ΠΡΟΣ

 

Τον Σωτήριο Σκιαδαρέση, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδος και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», κάτοικο Λευκάδος, ……….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

 

 • Στην ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «ENERGY MEDIA GROUP ΙΚΕ», που εδρεύει στην Πρέβεζα, επί της οδού Προφήτη Ηλία αριθμός 14, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, ως ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού με την επωνυμία «PRISMA 91.6» και των ιστοσελίδων «www.prismaradio.gr» και «www.lefkadatoday.gr».
 • Στον Παναγιώτη Κουνιάκη, αρχισυντάκτη και δημοσιογράφο του ως άνω ραδιοφωνικού σταθμού και της ως άνω ιστοσελίδας.
 • ——————————-

   

  Ι. Όπως γνωρίζετε την Τετάρτη 22-11-2017 φιλοξενηθήκατε στον ραδιοφωνικό σταθμό με την επωνυμία «prisma 91.6» και συγκεκριμένα στην απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Κουνιάκη. Η φιλοξενία σας από τον ως άνω δημοσιογράφο αποσκοπούσε στην απάντηση καίριων ερωτημάτων που σας τέθηκαν, ενόψει των επικείμενων εκλογών του Επιμελητηρίου Λευκάδος, που πραγματοποιούνται την 3-12-2017 και στις οποίες είστε υποψήφιος Πρόεδρος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Λευκάδα».

  Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζετε, στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής, ερωτηθήκατε από τον κ. Κουνιάκη, μεταξύ άλλων, για την επιστολή που απέστειλα σε όλους τους φορείς της Λευκάδας αναφορικά με την λήξη της συνεργασίας μου με το Επιμελητήριο, το οποίο εκπροσωπείτε μέχρι και σήμερα. Αναφερόμενος λοιπόν στην επιστολή αυτή αναφέρατε επί λέξει τα εξής: «…Με τον κύριο Μιχαηλίδη πέντε χρόνια κάναμε πολύ υπομονή. Τόση υπομονή δεν έκανα στην ζωή μου για κανέναν και αυτό το έκανα για τα μέλη μας και την Λευκάδα, ωστόσο δεν αντέξαμε άλλο για έναν άνθρωπο που τον μόνο που τον ενδιέφερε είναι πως θα απομυζήσει χρήματα από τον φορέα και το νησί. Έναν άνθρωπο που από την αρχή δεν σεβάστηκε ότι του δείξαμε εμπιστοσύνη, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για αυτόν και τον στηρίξαμε, αλλά ουδείς πιο σίγουρος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο…».

  Η εν λόγω δήλωσή σας αναρτήθηκε, υπό την μορφή κειμένου την επόμενη ημέρα, ήτοι την Πέμπτη 24-11-2017 στις ιστοσελίδες «www.prismaradiο.gr» και «lefkada today», υπό τη μορφή κειμένου.

  ΙΙ. Oι ως άνω αναφορές σας, αποδέκτης των οποίων ήταν άγνωστο εις εμέ πλήθος ακροατών και αναγνωστών, συνιστούν βαρεία και ωμή προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης μου, ενώ παράλληλα βρίθουν αναληθειών εν γνώσει της αναλήθειάς τους και συκοφαντικών χαρακτηρισμών και υπονοιών.

  Συγκεκριμένα, οι ως άνω ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές ουδεμία απολύτως βάση έχουν καθώς, όπως γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, ουδέποτε απομύζησα αλλά ούτε και αποσκοπούσα στο να απομυζήσω χρήματα ούτε από τον φορέα του Επιμελητηρίου, της Εταιρείας Ανάπτυξης Λευκάδας, αλλά ούτε από τους πολίτες της Λευκάδας, ενώ πάντοτε έδειχνα σεβασμό τόσο στον θεσμό που εκπροσωπείτε όσο και στους πολίτες του νησιού. Επίσης ξέρετε πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν με ευεργετήσατε, όπως ψευδώς ισχυριστήκατε, αλλά αντιθέτως παρείχα τις υπηρεσίες μου νομίμως, βάσει συμβάσεων που είχαν συναφθεί μεταξύ μας, λαμβάνοντας συμβολικές αμοιβές εν σχέσει με το είδος των υπηρεσιών που προσέφερα, οι οποίες αναγνωρίστηκαν ευρέως.

  Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που με συκοφαντήσατε αφού στην ίδια αδικοπρακτική συμπεριφορά προβήκατε και την 23/11/2017, οπότε κατά την παρουσίαση του απολογισμού σας σε ερώτηση που σας τέθηκε από έτερη υποψήφια Πρόεδρο του Επιμελητηρίου αναφορικά με την μη κατοχύρωση του σήματος brand απαντήσατε ψευδώς ότι για αυτό ευθύνομαι εγώ!

   

  Σημειωτέον δε ότι δεν διστάσατε να προβείτε στις ως άνω απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές ενώ γνωρίζατε πολύ καλά ότι:

   

  α.  Όχι μόνο δεν «απομύζησα» χρήματα αλλά αντιθέτως εργάστηκα πολύ σκληρά και πέτυχα την ένταξη του Νομού Λευκάδος σε προγράμματα κρουαζιέρας της εταιρείας Seabourn, με επιβάτες επιφανείς πολίτες άλλων χωρών καθώς και την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πόλεις του εξωτερικού και την αεροπορική σύνδεση αυτού με την Αθήνα, η οποία είχε διακοπεί αλλά και την επίτευξη νέας σημαντικής συνεργασίας με κρουαζιερόπλοιο μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως.

   

  β. Η ευθύνη για την μη κατοχύρωση του σήματος βαρύνει αποκλειστικά και μόνον εσάς, ενώ εγώ αντιθέτως ως συνετός επαγγελματίας σας έχω ασκήσει πλείστες πιέσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η δε κατάκτηση του βραβείου «Tourism Awards 2017» για το πρώτο destination brand  που έχει ποτέ διακριθεί και βραβευθεί στην Ελλάδα, οφείλεται στην ποιότητα και το επίπεδο της εργασίας μου.

   

  γ.  Έχετε προβεί σε σοβαρές παραλείψεις και έχετε επιδείξει ολιγωρία επί έργων που εκτελούσα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται στο κοινό η εντύπωση ότι δεν έχω παράσχει σωστά τις υπηρεσίες μου, η οποία ενισχύεται από τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σας.

  δ. Η επιτυχία του έργου μου και η σκληρή προσωπική εργασία που κατέβαλα για την επίτευξη αυτού προκύπτει και από το ότι αυτό αποτελεί τον τελευταίο καιρό τον βασικό άξονα της προεκλογικής σας εκστρατείας (επίτευξη αεροπορικών συνδέσεων, κρουαζιέρες, brand κλπ), όπως προέκυψε και κατά την παρουσίαση του απολογισμού της θητείας σας.

   

  ε. Σας έχω συνδράμει και σε προσωπικό επίπεδο στον υπέρτατο βαθμό βοηθώντας σας στην σύνταξη των ομιλιών σας, στην έκδοση δελτίων τύπου, στην διευθέτηση τουριστικών θεμάτων που αφορούσαν την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την Ένωση Νησιωτικών Επιμελητηρίων, με βούληση να συνδράμω στην αρτιότερη προβολή του νησιού.

   

  στ. Η συνεργασία μας ήταν πάντοτε διαφανής και ρυθμιζόταν από τις συναφθείσες μεταξύ ημών συμβάσεις, που φέρουν την υπογραφή σας.

   

  ζ. Η διακοπή της συνεργασίας μας ζητήθηκε από εμένα και επικυρώθηκε εν μέρει από εσάς, καθώς όπως γνωρίζετε υφίστανται μεταξύ εμού και των φορέων που εκπροσωπείτε και με τους οποίους συνεργάστηκα, σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες αποδεχτήκατε, στην εξόφληση όμως των οποίων δεν έχετε φροντίσει να προβείτε μέχρι και σήμερα, παρά την διαβεβαίωσή σας ότι η «Διοικούσα Επιτροπή εγγυάται τα χρήματά μου».

   

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

  και με την επιφύλαξη υπέρ παντός νομίμου δικαιώματός μου

  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντόνως για την ως άνω παράνομη συμπεριφορά σας και σας ΚΑΛΩ όπως, εντός των επομένων τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσης, προβείτε σε δημόσια άρση της προσβολής, δηλώνοντας στον ίδιο ως άνω ραδιοφωνικό σταθμό και την ίδια ραδιοφωνική εκπομπή ότι μεταμελείτε ειλικρινώς για όσα διατυπώσατε σε βάρος μου και αναρτώντας την δήλωση μεταμέλειά σας και την εν λόγω εξώδικη δήλωση στις ιστοσελίδες «www.prismaradiο.gr» και «lefkada today», άλλως σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ στα κατά νόμον.

   

  Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτόν στον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στο αποδεικτικό επίδοσης.

   

  Αθήνα, 30.11.2017

   

  Η πληρεξούσια δικηγόρος

  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤ. ΜΠΟΥΖΑ

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 23, ΑΘΗΝΑ

  ΤΗΛ. 2103602338, 6951822269

  ΑΦΜ: 136167267, Δ.Ο.Υ. Δ’ ΑΘΗΝΩΝ

  bouzakaterina@gmail.com

   

   

  About Ομάδα Σύνταξης 27476 Articles
  To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.