Εξιχνίαση κλοπών σε Αιτωλοακαρνανία, Αρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα


Κλοπές σε τουριστικές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Άρτας, της Πρέβεζας και της Λευκάδας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμφιλοχίας, ενώ έπειτα από έρευνες ταυτοποιήθηκαν τέσσερα μέλη της σπείρας που δρούσε στις προαναφερόμενες περιοχές, ηλικίας 33, 35, 45 και 64 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκαν συνολικά 18 κλοπές, που είχαν διαπράξει τα μέλη της σπείρας, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αμφιλοχία, στο Λουτρό, στο Μενίδι και στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, στο Κανάλι Πρέβεζας, στην Κορωνησία Άρτας και στη Λευκάδα.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, τα μέλη της σπείρας, ενεργώντας σε ομάδες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, παραβίαζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και τροχόσπιτα, από τα οποία αφαιρούσαν τσάντες, χρηματικά ποσά, φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ.ά. και τα έδιναν σε κλεπταποδόχους.

Μάλίστα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 23, 32, 43 και 56 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20216 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.