Ενόχληση Κώστα Δρακονταειδή στο δημοτικό συμβούλιο: “Ο τρόπος οριστικής αποκατάστασης του δρόμου της Απόλπαινας δεν ανήκει στον δήμο, αλλά στο Υπουργείο.”


Την ενόχληση του καθώς αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η τελική λύση οριστικής αποκατάστασης του δρόμου της Απόλπαινας θα δοθεί από το υπουργείο, εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 23-03-2018 ο δήμαρχος Λευκάδας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά είμαι η χιλιοστή φορά που επαναλαμβάνει ότι την δημοτική αρχή την ενδιαφέρει να ανοίξει ο δρόμος το γρηγορότερο δυνατό, αρχικά με την προσωρινή λύση και ακολούθως με την οριστική.

“Η οριστική λύση καθώς και ο τεχνικός τρόπος ο οποίος και θα παίρνει υπ όψιν και την συνολική μορφολογία του νταμαριού, ανήκει Υπουργείο, καθώς οι τεχνικοί σύμβουλοι του και θα επιλέξουν την οριστική λύση η οποία δεν έχει σχέση με την αποκατάσταση του νταμαριού.”

Επανέλαβε ωστόσο για άλλη μία φορά ότι ο δήμος θα επιδιώξει λύσεις για το θέμα του νταμαριού, ωστόσο εμπλέκονται και άλλοι φορείς όπως η περιφέρεια που έχει και την ευθύνη.

“Δεν πρέπει όλοι να δείχνουν το δήμο, καθώς ο πολίτης ως αρμοδιότητα μπορεί να μην το γνωρίζει ότι δεν ανήκει σε αυτόν, ωστόσο δεν επιτρέπεται να το λέμε στο δημοτικό συμβούλιο που γνωρίζουμε αρκετά πράγματα.” ανέφερε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.