Ενημέρωση Θεόδωρου Χαλικιά για τις εργασίες βελτίωσης του Δημοτικού σταδίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 19/10/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς επισκέφτηκε το Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης» για να ενημερωθεί για τις εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που πραγματοποιούνται. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Λευκάδας χρηματοδοτεί τις συγκεκριμένες εργασίες συνολικού ύψους 210.000 ευρώ.  Στο Στάδιο πρόκειται να υλοποιηθούν τρία υποέργα και ειδικότερα:

  • 1ο υποέργο «Επισκευή κερκίδων δημοτικού σταδίου Λευκάδας» προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ. Με το αναφερόμενο υποέργο προβλέπονται εργασίες υποστύλωσης των κερκίδων του δημοτικού σταδίου.
  • 2ο υποέργο «Προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα» προϋπολογισμού 70.500,00 ευρώ. Το υποέργο αφορά την ολική αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.
  • 3ο υποέργο «Προμήθεια και τοποθέτηση δημοσιογραφικών θεωρείων και καθισμάτων κερκίδων» προϋπολογισμού 39.500,00 ευρώ. Το υποέργο αφορά την τοποθέτηση επί των κερκίδων του γηπέδου Δημοσιογραφικών Θεωρείων και καθισμάτων.

Σύμφωνα με την ισχύουσα σύμβαση, φορέας κατασκευής και υλοποίησης του έργου ορίζεται ο Δήμος Λευκάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης» εκσυγχρονίζεται.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 372 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.