Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το νέο επαγγελματικό τους βήμα στη Λευκάδα και η επένδυση!

Το σκεφτόντουσαν καιρό…

Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη έχει απορροφηθεί μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, στις τουριστικές επιχειρήσεις, τις οποίες και γνώρισε καλύτερα μέσα από τα Άχλα και τη μονάδα που διατηρεί εκεί ο Μάκης! Η ίδια μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης και να είναι η “βασίλισσα” της μεσημεριανής ζώνης, όμως πλέον ασχολείται ενεργά και με τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Έτσι, όταν έμαθαν, πάντα μαζί με τον σύζυγό της, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Πρόκειτε για ένα μικρό ξενοδοχείο πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Αχλα δηλαδή, καθώς ο στόχος του ζευγαριού είναι να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με αυτή που έχουν ήδη στην Ανδρο, ένα καταφύγιο δηλαδή και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Το ζευγάρι ενθουσιάστηκε με το ειδυλλιακό μέρος του ξενοδοχείο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία!

tv24.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18226 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.