Εκδήλωση συμπαράστασης στην πανελλήνια διαμαρτυρία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου


Με την ευκαιρία του πανελλήνιου μαθητικού κινήματος των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων με σύνθημα “Κλειστά τα σχολεία στις 30 Οκτωβρίου” ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Λευκάδος, σε ένδειξη συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα των “δικών” μας παιδιών και δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγωνία μας για τη βέλτιστη λειτουργία του σχολείου,  συμμετέχει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Τον τρόπο που αρμόζει στο πνεύμα και την κουλτούρα του σχολείου μας.

Διεκδικούμε τα αυτονόητα!

Καταγγέλλουμε την ολιγωρία των αρμοδίων υπηρεσιών για την “εξαφάνιση” του μουσικού σχολείου από το ηλεκτρονικό σύστημα my school κατ’ ομολογία του διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δόθηκαν αποσπάσεις και άδειες σε φιλολόγους χωρίς να αναπληρωθούν τα κενά τους,  με αποτέλεσμα το σχολείο μας  να υπoστελεχωθεί και να μην έχει ξεκινήσει ακόμα όλα τα μαθήματά του.
Καταγγέλλουμε εύκολες  πρακτικές όπως  π.χ. την κατάργηση του πρώτου σε προτομής μάθημα  επιλογής της Γ λυκείου λόγω αμέλειας (?) της προώθησης των αιτήσεων των μαθητών στο ” my school” .

Διεκδικούμε την στελέχωση του σχολείου μας με καθηγητές όλων των ειδικοτήτων απο την αρχή της σχολικής χρονιάς .
Διεκδικούμε την αξιολόγηση των καθηγητών .
Διεκδικούμε την “αυτονόητη ” δωρεάν εκπαίδευση, και δωρεάν ξενόγλωσσα βιβλία.
Διεκδικούμε την επαρκή και ποιοτική σίτιση .
Διεκδικούμε την ενισχυτική διδασκαλία και την πρόσθετη διδακτική στήριξη .

Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας στην πύλη του μουσικού σχολείου την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στης 12,30 μμ. Για να Καταγγείλουμε- Διεκδικήσουμε – Διαμαρτυρηθούμε με σύνθημα ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ !! ”

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΩΡΑ ΧΑΜΕΝΗ !!

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23198 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.