Δύο φορές την εβδομάδα η σύνδεση Νυδριού-Καστού-Καλάμου


Σε λίγες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση -κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός

Εγκρίθηκε  από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίαςκαι Νησιωτικής Πολιτικής  η  κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής «ΚΑΣΤΟΣ – ΚΑΛΑΜΟΣ – ΝΥΔΡΙ» και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου και την υποχρέωση διανυκτέρευσης του πλοίου στο Καστό Λευκάδας, έναντι μισθώματος επτακοσίων ενενήντα εννέα (€ 799,00) ευρώ, ανά πλήρες δρομολόγιο, στο νόμιμο εκπρόσωπο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, πλοιοκτήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου ΚΑΣΤΟΣ ΙΙ Ν.Π.11341, για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2018.

Η συναφθείσα σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2018 και δύναται να παρατείνεται για χρονικό διάστημα μέχρι και τέσσερις (04) μήνες σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου όγδοου του ν.2932/2001 (Α΄145), όπως ισχύει.

Ημέρες εκτέλεσης δρομολογίων θ΄ανακοινωθούν  μετά από τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών.

Η υπογραφή της σύμβασης  θα πραγματοποιηθεί  μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου νομιμότητάς της  από το Ελεγκτικό Συνέδριο και σύμφωνα με τους όρους της δεύτερης παραγράφου.

meganisinews.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25615 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.