Δρακοντατειδής:”Ορισμένοι στον Τηλυκράτη παίζουν το παιχνίδι της πόλωσης απέναντι στην δημοτική αρχή.-Tηλυκράτης: H ιστορία μας δεν μας επιτρέπει ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα του νησιού


Την εκτίμηση ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο, από ορισμένους στον Τηλυκράτη παίζεται το παιχνίδι της τεχνητής πόλωσης, εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής.

“Το διακύβευμα είναι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή και το κερασάκι ο Σπύρος Πολίτης.” Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως δεν αναφέρεται στο δημοτικό συμβούλιο ωστόσο αν κάποιοι θα βγάλουν τις όποιες αντιπαραθέσεις επειδή δεν τους αρέσει η δημοτική αρχή, αξιοποιώντας τον λαοφιλέστερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του τόπου μας κάνουν λάθος.”

Ο ίδιος μάλιστα προκάλεσε να βρουν μια λέξη σε ανακοίνωση του δήμου, η σε τοποθέτηση του η οποία να προσβάλει το σωματείο διαχρονικά και να ου την δείξουν.

Επίσης ανέφερε ότι ο δήμος συνεργάζεται σε δεκάδες σωματεία σε όλη την Λευκάδα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λέγοντας ότι ως δημοτική αρχή προσπαθεί με δίκαιο τρόπο και στην πράξη να μην προτάσσουν κανένα σωματείο, καθώς και να βάλουν το δικό τους λιθάρι σε όσα έχουν μπει διαχρονικά για να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα το συμβούλιο του Τηλυκράτη με το συγκεκριμένο κείμενο ήρθε να επιδιώξει την κόντρα με τον δήμο, κάνοντας λόγο για συνειδητή επιλογή  τεχνητής πόλωσης και η σκοπιμότητα δεν είναι αθλητική.

Αυτή την ανακοίνωση την “παραδίδω” να την κρίνουν οι Λευκαδίτες, ωστόσο τόσο για τον ίδιο όσο και την δημοτική αρχή, είναι σαν να μην διαβάστηκε ποτέ αυτή η επιστολή, καθώς ο Τηλυκράτης είναι η καρδιά του ποδοσφαιρικού αθλητισμού στην Λευκάδα, ανεξάρτητα με το ποιος είναι στο συμβούλιο και τι επιδιώξεις έχει, εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο δίκαιο τρόπο να προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία και είναι συνειδητή επιλογή.

Μάλιστα έκανε έκκληση αυτή την ανακοίνωση να την ξεχάσει και το Δ.Σ του Τηλυκράτη, καθώς εξήγησε τι θα σήμαινε η καθυστέρηση και που θα οδηγούσε, λέγοντας ότι γήπεδο τον χειμώνα δεν φτιάχνεται και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν.

Αν δεν είχαμε το γήπεδο και πέρναγε όλη η χρονιά σε αυτή την κατάσταση, πάλι θα ήταν κατηγορούμενος ο δήμος για τις καθυστερήσεις και αυτό όσοι εντός και εκτός του Τηλυκράτη κρίνουν με αντικειμενικότητα θα πρέπει να το δουν.

Όσον αφορά την συνεννόηση με τον εργολάβο ήταν με τον ίδιον και είχε την εντολή να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες, οπότε ας αφήσουν ορισμένοι τις κατηγορίες ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι με άλλη ομάδα κάνοντας λόγο για προσωπική ευθύνη και επιλογή της δημοτικής αρχής να βελτιωθούν λίγο περισσότερο οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην απάντηση του ο Τηλυκράτης αναφέρει:

Η απάντηση του Τηλυκρατη στο Δήμο Λευκάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την χρήση του δημοτικού σταδίου Λευκάδας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 3 Σεπτέβρη ο Πρόεδρος του Τηλυκράτη Αθ.Καραγιάννης ως εκπρόσωπος της Γενικής μας Συνέλευσης, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Δήμου Λευκάδας ,για το αίτημα της ομάδας μας να παραταθεί λόγω σοβαρών αγωνιστικών υποχρεώσεων, η έναρξη εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας για 15 ημέρες. Αίτημα το οποίο δεν συζητήθηκε καν από τον αρμόδιο κ.Πολίτη, με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα μας άμεσα, να αποτελούν τροχοπέδη για την περαιτέρω πορεία της.
Σκοπός μας ήταν να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης γηπέδων, ειδικά το τελευταίο διάστημα, λόγω εργασιών που αποφασίσθηκε να γίνονται ταυτόχρονα σε 3 από αυτά και να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους προκειμένου να επιδιώξουν τα αυτονόητα. Επιστρέφουμε ως επιεικώς απαράδεκτη, την απόδοση πολιτικών κινήτρων στην ενέργειά μας αυτή, δια στόματος του κ.Δημάρχου και την εκλαμβάνουμε ως προσβλητική για καθέναν από εμάς ξεχωριστά. Η ιστορία και το μέγεθος του σωματείου, το οποίο με θυσίες υπηρετούμε, δεν μας επιτρέπει καμμία ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα του νησιού μας και ούτε ποτέ το επιδιώξαμε.

το Δ.Σ.

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

About Ομάδα Σύνταξης 27940 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Η κσθε λογής εκινηση θεμάτων , δεν εκκινούν μόνα τους τα θέματα, κατευθύνονται πρός την κρατική περιφερειακή ή και Δημοτική αρχή και για τον στόχο που άνοιξαν.
  Τελικός στόχος η εμπλοκή των αρχών ( η έκφραση” δεν ενδιαφέρεται το κράτος ή ο Δήμος ή ο βουλευτής ή το υπουργείο ή ότι άλλο”) ενώ κατά τα άλλα το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοικούμενο κάθετα
  Και μάλιστα σε βαθμό που ούτε τα κράτη μπορούν μα παρέμβουν στην UEFA γιατί εκεί τα διάφορα για τους εμπλεκόμενους διαχειριστικά είναι κολοσιαία.
  Και συη η καθετοποίηση αυτοδιοίκησης του ποδοσφαίρου φτάνει μέχρι και τα σωματεία κάθε χωριού που έχει ποδοσφαιρικό σύλλογο.
  Τι καλά που θα ήταν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας να μην γίνεται επίκληση των αρχών της χώρας ( κρστος Δήμοι κλπ) και να λύνονταν τα προβλήματα χωρίς την έξοθεν παρέμβαση.
  Γιατί δεν μπορείς να ζητάς την μείωση του κράτους και απβτην άλλη όπου δε βολεύει να το επικαλείσαι για να σου λύσει όσα δεν θέλεις μα λύσεις.
  Και για τον ποδοσφαιρικό χώρο τηε Ελλάδος ( που οι φίλαθλοι έχουν ζήσει στιγμές απείρου κάλους χρόνια ) καλά είναιοποιος εμπλέκεται να εφαρμόζει τα κριτήρια της αυτοδιοίκησης χωρίς εμπλοκή αρχών κράτους Δήμων και γενικά τρίτων.Αν δεν μπορούν να τα λύσουν να ζητήσουν βοληθεια απ τον πρώην πρόεδρο της UEFA Αξιότιμο Κο Πλατινί που ξέρει τα κριτήρια αυτοδιοικήσεως -και τα διάφορα που προκύπτουν- καλύτερα από κάθε άλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.