Δράσεις του Summer Camp της ΔΕΠΟΚΑΛ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018  τα παιδιά του 8ουSummerCamp της ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας έλαβαν μέρος στο  PEGASUSOBSTACLESRACEFORKIDS (Αγώνας μετ’ εμποδίων Πήγασος για παιδιά) που οργανώθηκε από τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις παραλίες Κάστρο και Αμμόγλωσσα. Η διαδρομή περιελάμβανε αγώνα δρόμου 1500 μέτρων με εμπόδια και  συμμετείχαν 120 παιδιά τα οποία διαγωνίστηκαν βάση της ηλικιακής κατηγορίας στην οποία ανήκαν. Στο τέλος δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα τα οποία ήταν κατασκευασμένα εκ ολοκλήρου  από ανακυκλώσιμα υλικά ενώ οι μικρή αθλητές έκαναν αποθεραπεία με μια δροσερή βουτιά στη θάλασσα.

Οι απασχολούμενοι στο 8οSummerCamp (γυμναστές, παιδαγωγοί, προπονητές), η γιατρός της ΔΕΠΟΚΑΛ και οι 20 εθελοντές της οργάνωσης που ήταν παρόντες, από την αρχή ως το τέλος, φρόντισαν για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ευχαριστούμε τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» για την  πρωτόγνωρη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στα  παιδιά και σε όλους όσους συμμετείχαν.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΠΟΚΑΛ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.