ΔΙΕΚ Λευκάδας: Με επιτυχία γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου


Το τμήμα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» του ΔΙΕΚ Λευκάδας γιόρτασε, για  πρώτη φορά στη Λευκάδα, την παγκόσμια ημέρα κουκλοθέατρου την Πέμπτη 08/03/2018 στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, από τις 17.00 το απόγευμα.

Η Γιορτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων που έπαιξαν με  χειροποίητες κούκλες κουκλοθέατρο, μαστόρεψαν στο εργαστήρι κούκλας, χόρεψαν μαζί με μεγάλες κούκλες υπό τους ήχους των κρουστών των μαθητών του Μουσικού σχολείου Λευκάδας και παρακολούθησαν μια κουκλοθεατρική παράσταση από την ομάδα Θέατρο Ανάποδα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις σπουδάστριες Β. Βρεφονηπιοκόμους και στις εκπαιδεύτριες τους που πήραν την πρωτοβουλία και οργάνωσαν με δικά τους έξοδα την γιορτή. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε την εκπαιδεύτρια καθηγήτρια κ. Άννα Χλωρού που ήταν η ψυχή της οργάνωσης της γιορτής.

Επίσης η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Λευκάδας θέλει να ευχαριστήσει  δημόσια:

-την Ομάδα Θεάτρου Κούκλας από το Θέατρο Ανάποδα που συμμετείχε αφιλοκερδώς

– το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας για την παραχώρηση του χώρου του Φουαγιέ

– το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας  για την διάθεση της κονσόλας ήχου

– τους συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Παρά την έλλειψη χρηματοδότησης κατά την τρέχουσα σχολική χρόνια και την υποστελέχωση του, το Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας παρέχει υψηλού επιπέδου αρχική επαγγελματική κατάρτιση, χάρις στον ζήλο των εκπαιδευτών και την δίψα για μάθηση των καταρτιζομένων, με απώτερο σκοπό  την ένταξη και ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας, καθώς και την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των καταρτιζομένων.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Λευκάδας
Γιάννης Κουσουράκος

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21439 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.