Διαμαρτυρία Πανλευκάδιου για εχθρική διαιτησία

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. του Πανλευκάδιου, διαμαρτύρεται κι εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μας σε αρκετά παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Στην αρχή τις θεωρήσαμε ανθρώπινα λάθη και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε. Αρχή του συλλόγου μας είναι να μην μιλάμε στις συνεντεύξεις τύπου, σε ραδιόφωνα κι άλλα Μ.Μ. Ε. για διαιτητικά λάθη.

Ως εδώ όμως και μη παρέκει!

Μετά από τον απίστευτο κο Γιούργα και τον βοηθό του κο Μιχαλά, που διεύθυναν τον αγώνα μας στον Σκουφά Κομποτίου την προηγούμενη Κυριακή, ως εδώ. Δυο πέναλτι «κατάπιε» ο άνθρωπος. Όσο για τον βοηθό του στο πρώτο ημίχρονο ο όρος offside αγνοούταν για τους αντιπάλους μας. Αδιάψευστος μάρτυς το video του αγώνα.
Σε 5 αγωνιστικές δεν μας επιτράπηκε να πάρουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που έπρεπε.

Την 6η αγωνιστική σε αγώνα που τελείωσε 0-0 μας αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στο 92. Την 9η αγωνιστική σε αγώνα που ηττηθήκαμε 1-2 μας αρνήθηκε πάλι πέναλτι μαρς στο 1-0. Την 10η αγωνιστική σε αγώνα που τελείωσε 1-1, δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στον αντίπαλο. Την 11η αγωνιστική ο ένας εκ των βοηθών ακύρωσε γκολ σε δυο φάσεις εύκολες σαν offside, εξοργίζοντας όλο το γήπεδο.

Έχουμε κάνει μεγάλη υπομονή μέχρι σήμερα, μα δεν πάει άλλο. Κάποιοι κύριοι πολεμούν έναν έντιμο και άξιο σύλλογο. Έναν σύλλογο που μέσα σε 7-8 χρόνια κατάφερε από το μηδέν να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Το video με τους συγκεκριμένους αγώνες θα κοινοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδος στην Κ.Ε.Δ.

Το Δ.Σ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17916 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.