Διήμερο προσφορών για τα εκατό χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας

Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων της ίδρυσης του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας (1917-2017), σας προσκαλούμε σε ένα εορταστικό διήμερο 15 & 16 Δεκεμβρίου 2017.

Ένα διήμερο προσφορών περιμένει όλους τους καταναλωτές από τα καταστήματα της πόλης μας, ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, στέλνοντας παράλληλα  μήνυμα στήριξης της τοπικής μας αγοράς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας θα συνεχίζει και για τα επόμενα χρόνια την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει όχι μόνο να αναδεικνύει τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της, αλλά να παρέχει  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με γνώμονα το όφελος  των    εμπόρων – μέλη του, αλλά πρωτίστως  και του καταναλωτή.

Ευχόμαστε σε όλους τους Συναδέλφους και Καταναλωτές

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΛΕΥΚΑΔΑ   13 – 12 – 2017

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ Ι. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18224 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.