Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research:Πόσο δημοφιλείς είναι Καββαδάς-Δρακονταειδής


Σαρώνει η δημοτικότητα του βουλευτή Θανάση Καββαδά στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με τον Λευκαδίτη πολιτικό να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό ανάμεσα σε Περιφερειάρχη, Δημάρχους και βουλευτές των Επτανήσων.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Rescerch τα αποτελέσματα της οποίας δημοσίευσε η ιστοσελίδα corfutvnews.gr και διενεργήθηκε στις 13 Περιφέρειες της χώρας για την καταγραφή των πολιτικών και κοινωνικών τάσεων σε εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, o Λευκαδίτης Βουλευτής συγκέντρωσε το 45,5% των θετικών ψήφων (Θετική –Μάλλον Θετική ), ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι συγκεντρώνει το χαμηλότερο ποσοστό αρνητικών ψήφων απ΄όλους όσους συμμετέχουν στην Δημοσκόπηση των Ιονίων Νήσων.

Στο ναδίρ η δημοτικότητα του Γαλιτσάτου και του Κώστα Δρακονταειδή

 

Στην ερώτηση «ποια είναι η γνώμη σας για τον σημερινό περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτο Θεόδωρο» το 60,5% απάντησε αρνητικά, ενώ η έκφραση θετικών ψήφων για τον κ. Γαλιατσάτο περιορίστηκε στο 30%. Στην ερώτηση εάν θα επιθυμούσαν την επανεκλογή του κ. Γαλιατσάτου στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές το 56,5% απάντησε αρνητικά και μόλις το 26% θετικά.

Η δημοτικότητα του Δημάρχου  Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή βρίσκεται μόλις στο 28,5% (Θετική –Μάλλον Θετική), ενώ υπερδιπλάσιο είναι το σύνολο των αρνητικών ψήφων που διαμορφώνονται σε ποσοστό 60,5% (Αρνητική – Μάλλον Αρνητική).

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23010 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.