Δημήτρης Πετρόπουλος στον Prisma 91,6:”Θα στηρίξω κάθε υποψήφιο Δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας εκτός από τον Σωτήρη Σκιαδαρέση.


Τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Νέα δημοκρατία σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6  ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο κύριος Πετρόπουλος επιβεβαίωσε ότι ζητήθηκε η βοήθεια του από το κόμμα, ωστόσο επέκρινε την πριν δεκαπέντε ημερών εκ κρυπτό ή  επιλεκτική συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, καθώς κάλεσαν αυτούς που επιθυμούσαν.

΄Το παρών στην συνεδρίαση έδωσαν και κάποιοι παλιοί του συνεργάτες που παρακολούθησαν την διαδικασία κάνοντας λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις, ενώ υπήρξαν και αρκετές αναταραχές.

Όπως είπε ο κύριος Πετρόπουλος στην θητεία του έκανε 46-48 συνεδριάσεις εκ των οποίων παραπάνω από τριάντα ήταν διευρυμένες , καθώς ήθελε τα πάντα να συζητιούνται στο φως εκτός από κάποια μείζονα θέματα που έπρεπε πρώτα να μιλάς με τους ενδιαφερόμενους και να δεχτείς έπειτα την κριτική και να μπορείς να απαντήσεις.

Ο  κύριος Πετρόπουλος είπε ότι όχι μόνο είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι ισόβιο μέλος της Νομαρχιακής και θα έχει την υπογραφή για κάθε υποψήφιο και  σύμφωνα  με το παλιό καταστατικό θέλει είκοσι υπογραφές για να είναι και πάλι υποψήφιος, όταν ένα απλό μέλος θέλει τριάντα, κάτι που με το νέο καταστατικό έχει αλλάξει.

Ο ίδιος δεν  καλέστηκε από τον κύριο Μπουρδάρα, όπως είπε, το ίδιο και για τον κύριο Λάζαρη και Σταματέλο, καθώς και πρώην προέδρους Νομαρχιακής.

Όταν γίνεται μια διευρυμένη για αυτό το σοβαρό θέμα,  καλείς και τους πρώην προέδρους η καλείς μόνο αυτούς οι οποίοι προφορικά ή όχι έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι, κουβεντιάζεις μαζί τους, λύνεις οποιαδήποτε παρεξήγηση αν υπάρχει και από εκεί και μετά καλείς διευρυμένη νομαρχιακή και ανακοινώνεις υποψηφιότητες και στην συνέχεια θα κριθείς.

Δεν γίνεται όμως να κριθείς μέσα σε αυτό το μπάχαλο, καθώς δεν μπορείς να παίξεις μπάλα.

Σχολιάζοντας το ενδιαφέρον του κυρίου Σκιαδαρέση να θέλει να είναι υποψήφιος είπε ότι του μεταφέρθηκε μέσα στην ΝΟΔΕ ότι ο κύριος Σκιαδαρέσης μετέφερε στον κύριο Σολδάτο-εκλεγμένο δυο φορές βουλευτή, όπως είπε, -ότι πριν τρεις περίπου μήνες του είχε πει ότι δεν θα κατέβαινε υποψήφιος.

“Στην πολιτική ωστόσο τα δεδομένα από την μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν, μετά από δυόμιση μήνες έχουν αλλάξει εκαντοντάδες χιλιάδες πράγματα και ο κύριος Σκιαδαρέσης το αγνοεί παντελώς.”

Η έχει πλήρη άγνοια το τι σημαίνει αυτό που προσπαθεί να κάνει η δεν ξέρει τι του γίνεται.

Τον καλύτερο και τον ικανότερο θα προσπαθήσει ή θα τον επιλέξει η ΝΟΔΕ, αλλά σε σύμφωνη γνώμη με την Αθήνα, θα δουν ποιος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ο κύριος Αραβανής, Σκιαδαρέσης, Σολδάτος η μπορεί να βρεθεί και κάποιος άλλος καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν και άλλα άτομα, άφθαρτα και αξιόλογα ονόματα.

Στην αναφορά  του Σωτήρη Σκιαδαρέση στον Prisma 91,6 ότι περιμένει απάντηση για το αν θα έχει στήριξη και από άλλα κόμματα είπε ότι γιατί πάει στην Νέα Δημοκρατία και δεν πάει στα άλλα κόμματα να κάνει την παρουσία του;

Τέλος είπε  ότι θα στηρίξει όποιον είναι επίσημα υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας εκτός του Σωτήρη Σκιαδαρέση για πολλούς και διάφορους λόγους, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι κάτι προσωπικό επειδή έχασε στις εκλογές του επιμελητηρίου.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Να στηριχτεί η ώς τώρα παραταξιακά θεσμική συνέχεια ώς για την δημοτική συνέχεια , για το μεγάλο κεντροδεξιο μεταπολιτευτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στα της Λευκάδος. Θα είναι μια ακόμη επισήμανση και εισφορά στην πολιτειακή αναγκαία συνέχεια, με τα πολιτικά κόματα πυλώνες της δημοκρατίας.
  Γιατί οι ασυνέχειες ώς λειτουργική μεθόδων και προσώπων στους συνταγματικούς πυλώνες ( τα κόμματα) δεν είναι παρά το ίδιο της θεσμικής απουσίας και των προκυπτόντων “”ανυπάρκτων “” προσώπων.
  Η συνέχεια της θεσμικότητας προυποοθέτει και υπονοεί την θεσμική ήδη παρουσία.

 2. Η θεσμική ήδη παρουσία της πατατάξεως ώς αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή , σσφαλώς και είναι πιότερο ενημερωμένη για τα δημοτικά θέματα διότι συμμετέχει στην διαμόρφωση και λήψη καιαποφάσεων διαχείρησης των δημοτικών θεμάτων και επιτυχέστερα μπορεί να διαχειριστεί την διαχείρηση του Δήμου ώς συνέχεια των διαχειριστικών θεμάτων και μπολιάζοντσς ή τροποποιώντας σύμφωνα με το πρόγραμμά της , τις δημοτικρς υπάρχουσες αναγκαιότητες.
  Που αυτές οι δημοτικές αναγκαιότητες έχουν ένα σταθερό εξελικτικό πυρήνα κοινωνικά και καθημερινά προσδιορισμένο που παρουσιάζει αδυνατότητα ανελαστικής αντιμετώπισης στον βραχύ και μέσο χρόνο. Και που μπορεί να βελτιωώνεται σωρευτικά προγραμματικά στον μέσομακρύ ή μακρύ χρόνο κσι πρός τούτο απαιτεί κοινωνική συμφωνία.Αυτή την συμφωνία μπορεί να υλοποιήσει ( με βάση την γνώση των θεμάτων ώς ενεργή στην καθημερινή τριβή αντιπολίτευση του δήμου νυν)
  και μπορεί να εξασφαλίσει- και αυτό πρέπει να υποσχεθούν και να πείσουν τα πρόσωπα σημερινής υπαρκτής αντιπολίτευσης του Δήμου που πρόσκειται στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας , και αν πείσει τους πολίτες για τούτο να και θα εκλεγεί.
  Κάθε άλλη πρόταση δίκην μεσσιανισμού , καλών προτάσεων αφηρημένων, ιδιωτικών εκτιμήσεων για τα δημοτικά θέματα, παραλληλισμού της Δημοτικής αρχής με την λειτουργία συλλόγων, συντεχνιών, συνδικαλιστικών φορέων , και λοιπών κοινωνικών συγκετρωτικών σχημάτων , δεν είναι παρά έπεα πτερόεντα και παρωχημένες επικοινωνιακές ασκήσεις του αέρα -ούτε καν σε χαρτί-που το μόνο που κάνουν είναι ότι αποδυναμώνουν την τώρα δημοτική αντιπολίτευση της παρατάξεως της Νέας Δημοκρατίας και απ την άσκηση του παραγωγικού αντιπολιτευτικού της ρόλου και έργου για το κοινωνικλο καλό.Και διότι αποσταθεροποιύν την ίδια την παράταξη ώς δημοτική έκφραση.
  Κοινώς τροφοδοτούν εκλογικά με αγέρα τον ανεμόμυλο και τροφοδοτούν με νερό τον νερόμυλο της παρατάξεως που ασκεί την δημοτική αρχή.
  Αν το κλομμα της Νέας Δημοκρατίας δεν ομονοήσει πέρα από προσωπικά και ημέτερους επικοινωνισμούς καθε ενός εκ των μελών της σχετικά με το θέμα της υπόδειξης υποψηφίου για τις δημοτικές εκλογές ( που εδώ προηγείται ο μέχρι τώρα επικεφαλής και οι σύμβουλοι της δημοτικής παρατάξεως), αν δεν υπάρξει ομόνοια από δώ και πέρα τότε όχι μόνο θα ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές , σλλά και ορθά θα ηττηθεί γιατί οι πολίτες δεν έχουν ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση να ασχολούνται με τις εσωκομματικές μπαγκατέλες και ίντριγκες κσνενός κόμματος ή δημοτικής παρατάξεως.
  Τα δημοτικά προβλήματα είναι κοινά για τους πολίτες , που περιμένουν την δημοτική οργάνωση και βοήθεια ώς εκπροσώοηση των για να αντιμετωπιστούν.
  Όταν για αυτή την εκπροσώπηση νοιώθουν ότι στα πολιτικά κόμματα εσωαλληλοσφάζονται και αυτοτορπιλίζονται τότε οι πολίτες απομακρύνονται απ τα κόμματα αυτά και τις παρατάξεις των.Και καλά κάνουν και απομακρύνονται.
  Το κόμμα της Νέσς δημοκρατίας είναι το συνεχές χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Ελλάδος μεταπολιτευτικά σε όρους Ευρωπαικής αναφοράς. Ή το καταλαβαίνουν οι μύστες και θεραποντές του ή όχι. Και αν όχι αυτό κάνει κακό σε όλη την Ελληνική κοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.