Δείτε την Κυριακάτικη παρέλαση πεζών και αρμάτων στο Καρναβάλι της Λευκάδας


Το καλύτερο Καρναβάλι των τελευταίων ετών, παρακολουθήσαμε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Λευκάδα.

Όλες ανεξαιρέτως οι καρναβαλικές ομάδες, παρέλασαν με ευφάνταστες και καλόγουστες στολές αλλά και τα εντυπωσιακά άρματα, προκαλώντας τον θαυμασμό των θεατών,

Η σκληρή προετοιμασία αρκετών μηνών και το μεράκι μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών απέδωσε καρπούς και το κέφι ανέβηκε στα ύψη, για αυτό και αξίζουν σε όλους τα θερμότερα συγχαρητήρια μας.

Τα “Φαρομανητά”, το καρναβάλι της Λευκάδας τείνει να γίνει από τα εντυπωσιακότερα στην Δυτική Ελλάδα και το νησί μας δημοφιλής προορισμός του τριημέρου. Κι αυτό χάρη στην εθελοντική και αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια των καρναβαλικών ομάδων.

Η φετινή διοργάνωση, σαφώς αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ειδικά σε ότι αφορά στον ήχο. Όσον αφορά τον φωτισμό, εκεί υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης, ειδικά στην κεντρική πλατεία όπου ο πάντα κεφάτος, χαμογελαστός και αεικίνητος Νίκος Βερύκιος παρουσίαζε τις ομάδες και τα δρώμενα τους.

Τέλος, στα αρνητικά πρέπει να καταγραφεί η μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των βραβείων που είχε σαν αποτέλεσμα να αδειάσει (εντελώς) η πλατεία και ουσιαστικά να μην γίνει καμία βράβευση.

Για τους εκατοντάδες θεατές πάντως, νικητές ήταν όλοι οι καρναβαλιστές που μέσα από την προσπάθεια τους προσφέρουν στο νησί μας.

Και του χρόνου με υγεία!

Ρεπορτάζ – Βίντεο: Άγγελος Τρωιάνος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25646 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.