Δήλωση προέδρου εκλογικής επιτροπής για τις Επιμελητηριακές εκλογές


 

                                                  Δελτίο Τύπου

 

Στις κάλπες κανονικά προσέρχονται αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 οι Επαγγελματίες της Λευκάδας, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο και Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Η Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής  προβαίνει στην παρακάτω δήλωση:

«Η Εκλογική Επιτροπή ήδη από τη συγκρότηση της στις 1/12/17 καταβάλλει μαραθώνια προσπάθεια προκειμένου να φέρει εις πέρας το έργο της που είναι η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της 3ης Δεκεμβρίου και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής για την άψογη συνεργασία »

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, επί της διευθύνσεως Γολέμη 5-7 2ος όροφος (πάνω από το ΤΑΟΛ) με ώρα έναρξης 8.00 πμ και ώρα λήξεως την 19.00μμ  και θα υπάρξει σχετική ανοχή ως προς την προσέλευση των μελών  προκειμένου να μην παρεμποδιστεί η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κανενός μέλους. Κανονικά θα προσέλθουν να ψηφίσουν και τα άτομα με κινητικά προβλήματα , καθώς θα υπάρξει  ειδική μέριμνα και γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης, στο χώρο θα υπάρχει ένας «κουμπαράς» για τη συγκέντρωση χρημάτων για επέμβαση που απαιτείται για τη συμπολίτισσα μας Αρσενία-Κατερίνα , το οποίο η εκλογική επιτροπή χαιρετά ως ενέργεια συμπαράστασης.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27477 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.