Δήλωση Δημάρχου για την παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. 

   Λευκάδα 18-10-2018

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών, που υπεγράφη την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2918, έγινε η απευθείας παραχώρηση των Οικοδομικών Τετραγώνων 302 και 305 (τμήμα Ι) στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Η συνολική έκταση των Οικοδομικών αυτών Τετραγώνων είναι 6056,5 τετραγωνικά μέτρα και η παραχώρηση είναι άνευ ανταλλάγματος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Ιωάννη Δραγασάκη, την Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, κ. Αθανάσιο Δημάκη, την Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, κ. Ιωάννη Δραγώνα και τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, κ. Αθανάσιο Καλαφάτη, για την πολύ καλή συνεργασία που είχα με όλους αλλά και για τις άοκνες προσπάθειές τους ώστε να επιλυθεί το θέμα της παραχώρησης των ακινήτων. Χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, γραφειοκρατικά εμπόδια που έμοιαζαν ανυπέρβλητα, ξεπεράστηκαν.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21439 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.