Δήλωση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


«Στις 28 Οκτωβρίου 1940 οι Έλληνες απέδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι μπορούν να λένε ΟΧΙ σε όσους επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία, την εδαφική μας κυριαρχία και την ατομική μας αξιοπρέπεια.

Σήμερα, εβδομήντα οκτώ χρόνια μετά, ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε την προσφορά και την αυτοθυσία των ηρώων του ΟΧΙ είναι να τολμήσουμε να πούμε ΝΑΙ στις προσδοκίες τις δικές μας και των παιδιών μας για ένα καλύτερο αύριο. Να πούμε ΝΑΙ  στον σεβασμό της αξίας κάθε ανθρώπου. ΟΧΙ στην απόγνωση και το φόβο. ΝΑΙ σε μια ισχυρή και δυνατή Ελλάδα.

Χρόνια Πολλά σε όλους».

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 317 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.