Δέλτιο Τύπου για την Δημοτική Λογοδοσία


   Λευκάδα 27-3-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ

ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

” Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ “

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας οι πολίτες απέδειξαν την ανάγκη για διαφάνεια, δημοκρατία και επικοινωνία στη Δημόσια Λογοδοσία του Δημάρχου Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, που πραγματοποιήθηκε χθες.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους πολίτες για το έργο της Δημοτικής Αρχής από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα, παραθέτοντας τους άξονες του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Λευκάδας, παρουσία του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη π. Αθανάσιου, του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου, του Αντιπεριφερειάρχη Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού κ. Αλέκου Μιχαλά, του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρου Χαλικιά, του Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα, του Διοικητή της 4ης ΜΣΕΠ κ. Ηρακλή Καλογερόπουλου, των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ Σταύρου Γρηγόρη και Λουκίας Κατωπόδη, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Μελών Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, εκπροσώπων Φορέων και Συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Για τρεις και πλέον ώρες οι πολίτες έγιναν κοινωνοί του έργου της Δημοτικής Αρχής παίρνοντας μέρος και οι ίδιοι ενεργά με δεκάδες παρεμβάσεις, προτάσεις, παραινέσεις, προβληματισμούς και σχολιασμούς.

Παραθέτουμε τα κύρια σημεία του απολογισμού των πεπραγμένων, έτσι όπως τα παρουσίασε στην ομιλία ο Δήμαρχος και προβλήθηκαν σε διαφάνειες στους δημότες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα οικονομικά του Δήμου

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.