Γιώργος Μαυρωτάς στον Prisma 91,6: “Να διαλευκανθεί η υπόθεση Novartis αλλά να μην χρησιμοποιηθεί για επικοινωνιακούς λόγους”


“Το Ποτάμι θεωρεί ότι πρέπει να πέσει φως στην υπόθεση Novartis, ανέφερε με σχόλιό του στο απογευματινό μαγκαζίνο ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς.
Δεν πρέπει αυτή η υπόθεση να εργαλειοποιηθεί και να αφήνει να αιωρούνται πράγματα που είναι λάσπη στον ανεμιστήρα για κάποιους ανθρώπους, θα πρέπει να διαλευκανθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνει σκιές.

Όλα αυτά τα θέματα που πλήττουν το πολιτικό σύστημα και εμφανίζονται με ένα πέπλο μυστηρίου, νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκαθαρίζονται, να χύνεται άπλετο φως, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακούς λόγους, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση βιαζόταν να φέρει το θέμα στη βουλή για να το θέσει στην ατζέντα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.