Γιώργος Βαγενάς στον Prisma 91,6: “Με την ανακοίνωση μου εκφράζω προσωπικές απόψεις. Δεν επιθυμώ να την εκμεταλλευτούν πολιτικά πιθανόν οι αντίπαλοι του κυρίου Δρακονταειδή.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη μίλησε ο Γιώργος Βαγενάς, αιτιολογώντας τον λόγο που ζητάει από την δημοτική αρχή να πει δημόσια ποιοι από τον Τηλυκράτη κάνουν πολιτικό πόλεμο, όπως είπε και στην δημόσια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κύριος Βαγενάς αρχικά ξεκαθάρισε ότι έκανε την ανακοίνωση στον δικό του λογαριασμό, εκφράζοντας την δική του άποψη και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την άποψη του Τηλυκράτη ούτε κανέναν άλλον.

Όπως είπε  σκοπός του δεν είναι να δώσει συνέχεια σε μια αντιπαράθεση την οποία θα εκμεταλλευτούν πιθανόν πολιτικοί αντίπαλοι του κυρίου Δρακονταειδή, όμως από το να διαβαστεί μια ξερή ανακοίνωση επιλέγει να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Η ενόχληση του κυρίου Βαγενά ήταν αποτέλεσμα της αναφοράς του δημάρχου Λευκάδας κ. Δρακονταειδή ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Τηλυκράτη τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, καθώς ο ίδιος μέχρι και πριν σαράντα ημέρες ήταν σύμβουλος.

Όπως είπε ο κύριος Βαγενάς είναι γεγονός ότι δεν είχαμε την συνεργασία που ονειρευόμασταν με τον δημοτική αρχή, παρόλο που τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχαμε αποδείξει ποιοι είμαστε και πως λειτουργούσαμε, όμως δεν θα ήθελε κανείς να χρησιμοποιήσει και να κρυφτεί πίσω ή ενάντια από τον Τηλυκράτη.

Μάλιστα στην αναφορά του δημάρχου ότι προκαλεί κάποιον να πει αν έχει μιλήσει ποτέ κατά του Τηλυκράτη, είπε ότι το θέμα δεν είναι μόνο τι λέμε αλλά και τι πράττουμε, ενώ συμπλήρωσε ότι η αναφορά του δημάρχου κ. Δρακονταειδή για πολιτικό πόλεμο τον έκανε «έξω φρενών».

Ο λόγος που δεν έβγαλα τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωση είναι ότι δεν λειτουργώ εν θερμώ, συμπλήρωσε ο κ. Βαγενάς.

«Άφησα τον χρόνο να περάσει να σκεφτώ και είχα αποφασίσει να μην κάνω τίποτα, ωστόσο κάποιοι πελάτες που ήρθαν στο μαγαζί μου, έθεσαν το θέμα υπέρ του κυρίου Δρακονταειδή και είπα δεν είναι δυνατόν να νομίζουν όλοι ότι μπορώ εγώ να ασχοληθώ με τον Τηλυκράτη και να κάνω πολιτικό πόλεμο.»

«Εμένα εδώ και πολλά χρόνια μου αρέσει να ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και έκανα ξεκάθαρο ότι ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, σε κανένα Δ.Σ δεν πήγε ποτέ να γίνει πολιτικό παιχνίδι, καθώς αυτά τα σωματεία είναι πολυσυλλεκτικά.»

Όταν η πολιτική αντιπαράθεση ανέβηκε ο δήμαρχος για εμένα προσπάθησε να δώσει μια απάντηση πολύ λάθος, δεν μπορεί να θίγουμε πρόσωπα και άτομα, αν όμως κάτι ξέρουμε να το λέμε.

Εμείς όλα τα χρόνια όταν π.χ είχαμε πρόβλημα με τον κύριο Πολίτη λέγαμε  ότι έχουμε πρόβλημα με τον ίδιο και δεν λέγαμε κάποιοι από τον δήμο μας κάνουν πόλεμο, αλλά το λέγαμε συγκεκριμένα.

Η γενικολογία του δημάρχου πιάνει και τα δεκαέξι άτομα που είναι στο Δ.Σ του Τηλυκράτη και αυτό δεν είναι σωστό, ανέφερε.

Καταλήγοντας  κύριος Βαγενάς είπε ότι από την άλλη πλευρά δεν θα επιθυμούσε με τίποτα αυτό να γίνει λαβή για τους πιθανούς πολιτικούς αντιπάλους του κ. Δρακονταειδή και αυτό δεν θα το επιτρέψει.

‘Όσον αφορά το γήπεδο είπε ότι πέρυσι τον Δεκέμβρη μπήκε ο εργολάβος να φτιάξει το γήπεδο, βρήκαν την λάθος μελέτη και καλώς την ακύρωσαν.  Αν δεν γινόταν αυτό θα γινόταν τα έργα τον περυσινό Δεκέμβρη λέγοντας ότι ο περυσινός δεν μπορεί να είναι διαφορετικός από τον Δεκέμβρη του 2018, απαντόντας στον ισχυρισμό του Δημάρχου ότι Δεκέμβρη δεν μπορεί να μπει ο εργολάβος.

“Επίσης δεν μίλησε κανείς για τον Δεκέμβρη αλλά για τις 16 Σεπτεμβρίου που ο Τηλυκράτης παίζει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην σύγχρονη ιστορία του.”

Σχολιάζοντας το απόσπασμα του κυρίου Πολίτη ο οποίος κάνει λόγο ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει τις προδιαγραφές για τον αγώνα, είπε  ότι οι μισές ομάδες της Β’ Εθνικής παίζουν σε γήπεδα επιπέδου Τηλυκράτη.  με Το κράτος  ξέρει ότι χρειάζονται πολλά χρήματα για να γίνουν όπως ορίζει ο νόμος, για αυτό και ήταν γνωστό ότι με μια αίτηση ότι κάποια στιγμή σε ένα χρόνο θα γίνουν αυτές  και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας.

Μάλιστα ο Τηλυκράτης θα παίξει τον αγώνα στην Πρέβεζα που δεν έχει αδειοδότηση ούτε για αγώνες Γ. Εθνικής…

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.