Γιώργος Βαγενάς:”Προκαλώ τον δήμαρχο Λευκάδας να μας πει ποιος από τον Τηλυκράτη του κάνει πολιτικό πόλεμο.”


Με πολύ ενδιαφέρον πριν λίγες μέρες άκουσα την συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου για το γηπεδικο θέμα που έθεσε ο Τηλυκράτης.

Δεν θα μπω στη διαδικασία ( αν και θα μπορούσα ) να πω και να επαναλάβω τα προβλήματα και τα παράπονα του σωματείου τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια και τα περισσότερα είναι γνωστά στον πολύ κόσμο .

Όμως με μεγάλη έκπληξη άκουσα το δήμαρχο Λευκάδας να λέει ότι ο σύλλογος για περισσότερο από ένα χρόνο του κάνει <<πολιτικό πόλεμο >>!!!

Επειδή λοιπόν εγώ προσωπικά ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Τηλυκράτη μέχρι και πριν 40 ημέρες , και για να δανειστώ μια λέξη του δημάρχου ΠΡΟΚΑΛΩ να πει με ονόματα ποιους εννοεί.

Κύριοι υπηρετώ εδώ και 27 χρόνια τον πολιτισμό (αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. του Ορφέα ) και τον αθλητισμό ( πρόεδρος , αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. του Τηλυκράτη ) με περίσσιο πάθος , ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα, κανοντας λαθη φυσιολογικά, όμως χωρίς σκοπιμότητες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αφήσει σκιές τετοιου τυπου για αυτή τη διαδρομή .

Όλα τα χρόνια τα εκάστοτε Δ.Σ. αποτελούνταν από ανθρώπους ολων των κοματικων παραταξεων και ως εκ τουτου δεν θα ηταν δυνατόν κάποιο από τα σωματεια να κινηθεί πολιτικά ακόμα και να το ήθελαν , παρ όλα αυτά με προσμονή και ενδιαφέρον περιμένω τα ονόματα αλλιώς σας παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε και το θέμα να λήξει .
Γιώργος Βαγενάς

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21996 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.