Γιώργος Αμυράς στον Prisma 91,6: Το παιχνίδι με το Κίνημα Αλλαγής θα κερδηθεί με το να πει τα δέκα σημεία που θα βγάλουν την χώρα από το πηγάδι.


Ο Βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρέμβαση που έκανε στην Βουλή πριν μερικές ημέρες,  για την επιχειρούμενη αυθαιρεσία και κατασκευή παράνομης καντίνας στην Λευκάδα, λέγοντας ότι για το γεγονός ενημερώθηκε από τα τοπικά μέσα Ενημέρωσης, είδε τη φωτογραφία και την καταγγελία, έκανε έρευνα και το έθεσε στην Βουλή υπ όψιν του υπουργού Περιβάλλοντος.

Στην συνέχεια επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Λευκάδας Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, ο οποίος του είπε ότι γνώριζε το θέμα, έστειλε την πολεοδομία του δήμου, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και μάλιστα τον διαβεβαίωσε ότι όσο ο ίδιος είναι δήμαρχος δεν θα επιτρέψει αυθαιρεσίες σε παραλίες της Λευκάδας.

Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι πρόκειται για ένα αρκετά πρωτότυπο εγχείρημα με πολλές δυσκολίες και αυτό που πρέπει να γίνει γρήγορα, είναι με χαρτί και μολύβι να γράψει κάτω το κίνημα τις προτεραιότητες του.

Όλοι μιλάνε για πρόωρες, ο ίδιος εκτίμησε ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2019 μαζί με της Ευρωεκλογές, ωστόσο σε αυτό το ενδεχόμενο θα κληθεί κάποιος να ψηφίσει το Κίνημα Αλλαγής και θα πρέπει να ξέρει τις θέσεις του για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, την ανομία στους δρόμους, πόλεις, χωριά, λέγοντας ότι το παιχνίδι θα κερδιθεί στο να πει τα δέκα σημεία με τα οποία θα κυβερνηθεί η χώρα ώστε να φύγει επιτέλους από το πηγάδι.

Ο ίδιος επανέλαβε την θέση του ότι νιώθει πολιτικά άβολα σε όλο αυτό το εγχείρημα, ωστόσο υπογράμμισε ότι  βγάζει το καπέλο στην Φώφη Γεννηματά, καθώς με επιμονή και χαμηλό προφίλ έφτιαξε παράταξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο, από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.